Patria Bank lansează platforma Patria de Oriunde

S.B.
Bănci-Asigurări / 09 septembrie

Patria Bank lansează platforma Patria de Oriunde

Patria Bank lansează platforma Patria de Oriunde, destinată persoanelor fizice, prin care orice nou client al băncii poate accesa produse şi servicii bancare 100% online: conturi, depozite, pachete de cont curent, carduri şi Internet & Mobile Banking, potrivit unui comunicat al băncii, remis astăzi redacţiei.

"Patria de Oriunde este o etapă naturală în procesul de digitalizare al Patria Bank, proces început în anii anteriori şi, mai ales, este modul nostru de a merge mai aproape de clienţi, completând prezenţa fizică şi apropierea cu care aceştia sunt obişnuiţi în interacţiunea cu noi. Pentru noi, lansarea platformei înseamnă mai mult decât a oferi produse 100% digitale, înseamnă să fim consecvenţi în a urmări şi îndeplini misiunea şi promisiunea de a fi mai aproape de oameni şi de a contribui la incluziunea financiară a cât mai multor români. Şi acesta este doar un prim pas. Lucrăm deja la următoarele funcţionalităţi care vor permite accesare de produse de creditare pentru persoane fizice şi, concomitent, la instrumente digitale pentru antreprenori." a declarat Burak Yildiran, CEO Patria Bank.

Noul canal digital se înscrie în strategia băncii de a oferi servicii simple şi la îndemână clienţilor, oriunde s-ar afla ei, în urban sau rural, acasă sau în vacanţă, în ţară sau în străinătate. În acest moment, platforma Patria de Oriunde permite accesarea online, de la distanţă, de pe orice dispozitiv (telefon mobil, calculator sau tabletă) a următoarelor produse non-credit pentru persoane fizice: cont curent, card debit, depozit, servicii de Internet & Mobile Banking, inclusiv pachet de cont curent. În plus, platforma aduce o experienţă digitală completă pentru clienţi, aceasta încorporând semnătura electronică.

"Practic, întreaga platforma este gândită ca în mai puţin de 20 minute, orice utilizator de internet să poată accesa un produs şi să devină client Patria, de oriunde s-ar afla, fără să meargă la bancă. Totul doar cu actul de identitate, o conexiune bună la internet şi o discuţie video cu noi. Simplităţii accesării de oriunde a produselor Patria i-am adăugat şi o foarte bună ofertă de lansare, un avantaj important pentru cei care aleg să înceapă să economisească online sau să colaboreze pentru prima oară cu Patria Bank: un bonus de bun venit de +1% la dobândă pentru orice depozit în lei, indiferent de perioadă, şi 50 de lei cadou pe un card Visa" a declarat Elena Nicodinescu, Manager Departament Dezvoltare Produse în cadrul Patria Bank

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
ALPHA BANK
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

07 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3946
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7550
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8231
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.5919

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
croco.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro