Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Patria Bank vrea să emită cel puţin 6.000 de obligaţiuni

I.D.
Bănci-Asigurări /

Patria Bank vrea să emită cel puţin 6.000 de obligaţiuni

Patria Bank vrea să emită, în perioada 16 septembrie - 4 octombrie, cel puţin 6.000 de obligaţiuni în valoare de minimum 3 milioane de euro, potrivit unui document al băncii.

Conform ofertei de obligaţiuni subordonate, rata dobânzii este fixă, de 6,50% pe an. AGEA a decis că obligaţiunile vor avea o rata a dobânzii de 'cel mult 6,5% pe an'. Preţul de emisiune/vânzare este egal cu valoarea nominală, respectiv 500 euro/obligaţiune.

Condiţia de încheiere cu succes a ofertei este prin vânzarea a minim 6.000 obligaţiuni, respectiv subscrieri totale de minim 3.000.000 euro. Subscrierea minimă în ofertă este de 50 de obligaţiuni. Subscrierea maximă în ofertă este de 10.000 de obligaţiuni.

Perioada ofertei este de la 16 septembrie 2019 până la 4 octombrie 2019, inclusiv, cu posibilitatea închiderii anticipate. Închiderea anticipată a ofertei se poate realiza la finalul zilei de subscriere din perioada de ofertă în care se atinge sau se depăşeşte pragul de subscriere de 100% din numărul de obligaţiuni oferite. De asemenea, oferta va putea fi închisă anticipat, cu succes, în orice moment, la decizia băncii, dacă la data respectivă au fost subscrise cel puţin 6.000 de obligaţiuni în mod valid în ofertă, cu o valoare de minim 3.000.000 euro.

Metoda de alocare a obligaţiunilor în caz de suprasubcriere este pro-rata. Mod de plată a principalului este integral la scadenţa finală a obligaţiunilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS