Paul Dieter Cîrlănaru, noul CEO al CITR

G.U.
Companii / 21 decembrie 2021

Paul Dieter Cîrlănaru, noul CEO al CITR

CITR, liderul pieţei de insolvenţă şi restructurare din România şi parte a Impetum Group, l-a numit CEO pe Paul Dieter Cîrlănaru, anterior Senior Partner, după 8 ani de activitate în organizaţie, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. În noul rol, Paul se va concentra pe crearea unor noi produse pentru piaţa de distress, dezvoltarea agilităţii organizaţiei şi crearea cadrului prin care echipa să îşi consolideze înţelegerea mediului de business.

"În strategia noastră, un rol esenţial îl ocupă inovaţia, prin diversificarea soluţiilor şi serviciilor pe care le oferim, dar şi prin modul în care evoluează profesioniştii din echipele noastre. CITR se adaptează pieţei şi creează produse noi pentru companiile în distress, astfel că dezvoltarea noastră în perioada următoare se va baza pe nevoile din mediul de business şi ale creditorilor. Un studiu pe care îl facem an de an asupra companiilor de impact din România arată că peste 6000 de companii de impact sunt în distress şi nu apelează la soluţii pentru restructurare, ceea ce înseamnă şi faptul că produsele existente pe piaţă nu sunt suficiente pentru acestea. Scopul nostru rămâne în continuare identificarea şi salvarea valorii din companii prin proiecte de insolvenţă şi restructurare cu impact în economia românească, contribuind şi la misiunea Impetum Group, din care facem parte', spune Paul Dieter Cîrlănaru, CEO CITR.

Potrivit comunicatului, Paul Dieter Cîrlănaru preia conducerea companiei de la Andra Caragea care devine COO al Impetum Group şi va rămâne implicată în activitatea strategică a CITR în calitate de Managing Partner, poziţie în care va folosi toată experienţa acumulată în zona de distress pentru a maximiza valoarea de business în oricare etapă din viaţa unei companii.

"Am lucrat în ultimii ani aproape de Paul şi am văzut impactul pe care l-a avut în proiectele de anvergură ale CITR, viziunea de business şi experienţa sa fiind definitorii pentru succesul acestora. Ascensiunea lui Paul în cadrul companiei a venit natural şi a avut la bază capacitatea sa de a identifica soluţii inovative pentru proiectele gestionate, abilitatea de a-i determina pe colegi să îşi unească forţele în faţa unui scop comun şi, poate cel mai important, pasiunea sa pentru domeniul insolvenţei', a declarat Andra Caragea, fost CEO şi actual Managing Partner CITR şi COO al Impetum Group.

Paul Dieter Cîrlănaru a deţinut funcţia de Senior Partner în ultimul an, coordonând proiecte de mare anvergură din portofoliul CITR. Cariera sa a debutat în CITR Cluj, iar de-a lungul celor aproape 8 ani de activitate în companie ascensiunea sa a avut loc treptat. Impactul lui Paul a fost definitoriu pentru succesul proiectelor CITR din zona Transilvaniei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

08 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.8962
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9559
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5088
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.4827

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro