Pavăl Holding va deţine 30% din Farmacia Tei şi Bebetei Investments Group

V.G.
Piaţa de Capital / 20 iulie

Pavăl Holding va deţine 30% din Farmacia Tei şi Bebetei Investments Group

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Pavăl Holding intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei şi Bebetei Investments Group, informează Agerpres.

Pavăl Holding a achiziţionat 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei şi Bebetei Investments Group şi va controla firmele, împreună cu Roxana Maftei.

Farmacia Tei comercializează cu amănuntul produse farmaceutice şi parafarmaceutice, prin intermediul a şase farmacii fizice (cinci în Bucureşti şi una în Constanţa), precum şi online.

Bebetei Investments Group comercializează cu amănuntul produse de îngrijire personală şi produse destinate copiilor. Compania deţine cinci magazine fizice (patru în Bucureşti şi unul în Constanţa), precum şi un magazin online. În plus, Bebetei deţine în Bucureşti şi o drogherie.

Pavăl Holding este societatea mamă a unui grup de companii care desfăşoară activităţi precum: comercializarea cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreţinerea şi repararea autovehiculelor, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, închirierea şi subînchirierea de bunuri proprii sau închiriate, fabricarea cărămizilor, a ţiglelor şi a altor produse pentru construcţii.

Agerpres mai relatează că, în urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia. De asemenea, nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro