PayPoint şi GLS România anunţă semnarea unui acord de colaborare

D.R.
Companii / 12 iulie 2023

PayPoint şi GLS România anunţă semnarea unui acord de colaborare

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail din ţară, anunţă încheierea unui nou parteneriat cu GLS România, unul dintre principalii jucători de pe piaţa serviciilor de coletărie, informează un comunicat de presă, remis astăzi.

Compania îşi consolidează astfel prezenţa pe segmentul conex serviciilor de coletărie, punând la dispoziţia unui număr tot mai mare de consumatori avantajele sistemului naţional de livrare în puncte fixe, PayPoint Colet Expres.

Serviciul este disponibil în reţeaua punctelor de plată PayPoint Colet Expres, unde consumatorii pot trimite sau primi colete de dimensiuni mici şi medii, de până la 10 kg, prin intermediul GLS România. Pentru a trimite colete, consumatorii trebuie să genereze o etichetă din aplicaţia GLS şi apoi să se prezinte în cel mai apropiat magazin PayPoint Colet Expres. Pentru a beneficia de livrarea unui colet, consumatorul trebuie să plaseze comanda la un comerciant online partener GLS şi să solicite livrarea produsului către un magazin PayPoint Colet Expres din apropiere. După livrarea coletului în magazin de către curierul GLS, clientul primeşte un email si un SMS cu detalii despre ridicarea pachetului. Pentru a-l prelua, consumatorul trebuie să prezinte un act de identitate şi, dacă bunul nu a fost achitat în prealabil prin alte modalităţi de plată, să efectueze plata ramburs, în numerar.

Acest serviciu oferă un grad ridicat de flexibilitate consumatorilor, deoarece pachetele pot fi predate sau ridicate în funcţie de propriul program, într-o reţea extinsă de locaţii la nivel naţional, cu program prelungit şi deseori disponibile şi în weekend. Consumatorii beneficiază de numeroase alte servicii în magazinele partenere PayPoint Colet Expres, printre care plata facturilor pentru utilităţi, internet, telefon sau cablu, plata ratelor şi a asigurărilor, încărcare electronică, plata rovinietei, loto. Reţeaua PayPoint Colet Expres numără aproximativ 2.300 de locaţii la nivel naţional şi este într-o continuă expansiune, planurile de dezvoltare incluzând extinderea până la aproximativ 3.700 magazine partenere, până la finalul anului financiar curent, martie 2024.

"Ne bucurăm să anunţăm semnarea parteneriatului cu GLS, un jucător important pe piaţa serviciilor de coletărie din România. Este un parteneriat mult aşteptat, prin care diversificăm opţiunile de livrare disponibile pentru consumatori prin serviciul PayPoint Colet Expres; totodată, acest acord de colaborare completează eforturile depuse pentru atingerea obiectivului de consolidare a poziţiei companiei pe acest segment de plăţi. Planurile de viitor pentru PayPoint Colet Expres, unde lucrăm deja cu trei jucători importanţi din industria de coletărie, includ extinderea reţelei şi a portofoliului de plăţi. În linie cu direcţia strategică generală a companiei, vizăm consolidarea prezenţei pe toate segmentele în care operăm." - Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

"Acest parteneriat ne permite sa ne consolidăm poziţia la nivel naţional în segmentul B2C şi C2C, care se află în creştere rapidă. Datorită reţelei extinse PayPoint avem şi mai multe alternative de livrare pentru clienţii existenţi şi pentru cei care caută un partener de încredere în industria coletăriei, care oferă flexibilitate şi servicii de înaltă calitate" - Miklos Szoboszlay, Division Manager GLS România

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb