Pe 23 iunie 2022, specialiştii de resurse umane se reunesc la Iaşi HR VIBES

S.B.
Comunicate de presă / 17 iunie

Pe 23 iunie 2022, specialiştii de resurse umane se reunesc la Iaşi HR VIBES

BusinessMark invită specialiştii de resurse umane din Iaşi să participe la noua ediţie HR Vibes, eveniment în cadrul căruia vom privi cu atenţie spre provocările din ultimii doi ani şi jumătate de pandemie şi la felul în care departamentul de HR a transformat aceste obstacole în oportunităţi de dezvoltare. Evenimentul se va desfăşura în format hibrid pe 23 iunie 2022, iar participanţii au posibilitatea să participe fizic, la Palas Congress Hall, sau virtual, prin intermediul platformei MyConnector.

La Iaşi HR Vibes discutăm despre viteza de reacţie a departamentului de HR în situaţii de criză, acordând o atenţie aparte strategiilor prin care specialiştii din domeniu au reuşit să răspundă tuturor provocărilor aduse de pandemie, astfel încât organizaţia să fie pregătită să depăşească cu succes orice provocare. În această nouă realitate dinamică, tehnologia a devenit principalul motor transformaţional la nivel de organizaţie. Care sunt paşii următori şi în ce termeni discutăm despre tehnologizare la nivel strategic?

Însă tehnologia a pătruns şi în alte paliere din organizaţie, astfel că lucrul remote a ajuns să fie noul normal. În acest context, se mai poate discuta despre o revenire exclusivă la birou sau este work from anywhere noua normă?

Munca remote a schimbat şi priorităţile şi nevoile angajaţilor, care îşi doresc mai mult timp pentru pasiunile lor, pentru cei dragi, iar numeroase studii arată că salariul nu mai este un factor suficient de motivant în a-i păstra într-o companie. Angajaţii vor să lucreze pentru o organizaţie cu un scop şi o direcţie clară. În acest context, cum punem în valoare "calităţile" companiei pentru a atrage talente? Ce defineşte profilul angajatului în 2022 şi ce aşteptări au aceştia de la un nou loc de muncă? Ajută tehnologia şi modelele de lucru hibride departamentul de recrutare să aibă acces la talente noi?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

10 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9132
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0576
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.1595

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro