PE FONDUL CREŞTERII VENITURILOR CU 15%:Condmag îşi reduce pierderile la 0,9 milioane lei

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital /

Condmag îşi reduce pierderile la 0,9 milioane lei

Condmag Braşov (COMI), companie aflată în reorganizare juridică, şi-a diminuat pierderile la 0,9 milioane de lei, în primul trimestru al acestui an,

faţă de cele aproape 1,45 milioane de lei, de la finele primelor trei luni din 2018, în condiţiile creşterii veiturilor la 0,69 milioane de lei, cu 14,68% peste cele obţinute în aceeaşi perioadă a anului trecut, reiese din raportul societăţii specializate în construcţia conductelor pentru transportul produselor petroliere şi a gazelor, remis ieri seară Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Pe de altă parte, cheltuielile cu personalul au coborât la 0,49 milioane de lei,

cu 11,8% sub cele înregistrate după primele trei luni ale anului trecut, în timp ce cheltuielile cu amortizarea şi deprecierea au fost 0,42 milioane de lei, mai mici cu 49,7% faţă de cele consemnate în situaţiile financiare de la finalul lunii martie 2018.

După primele trei luni ale anului curent, valoarea activelor totale ale companiei se ridica la 57 milioane de lei, în scădere cu 28,15% faţă de cea de la finele primului trimestru din 2018, în timp ce datoriile totale au coborât cu 15,11%, până la 69,78 milioane de lei, pentru aceeaşi perioadă de raportare.

Acţiunile Condmag şi-au reluat tranzacţionarea la BVB în data de 13 martie 2018, după mai bine de doi ani şi jumătate de suspendare, în condiţiile în care Curtea de Apel Braşov a confirmat planul de reorganizare al societăţii.

Cu o deţinere de 45,82% din capitalul social, Dafora Mediaş (DAFR), societate controlată de omul de afaceri Gheorghe Călburean, este cel mai

important acţionar al Condmag.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS