Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
PREŢUL SĂNĂTĂŢII

PE FONDUL SEZONULUI DE FOC DIN CALIFORNIA:Mai multe tabere de pompieri deţinuţi au fost testaţi pozitiv cu covid

A.P.
Miscellanea /

Mai multe tabere de pompieri deţinuţi au fost testaţi pozitiv cu covid

Pe măsură ce sezonul incendiilor din California se apropie, peste jumătate dintre pompierii statului nu sunt disponibili pentru a servi în nord, după ce oficialii au plasat 12 din 43 de tabere de pompieri în carantină, din cauza unui focar gigant COVID-19 la o închisoarea din zona Lassen - care serveşte ca centru de instruire a pompierilor, relatează Zerohedge.

Aproximativ 2.200 de pompieri din California servesc momentan statului, potrivit Sacramento Bee.

Cal Fire are aproximativ 6.500 de angajaţi pe tot parcursul anului şi aproximativ 9.000 în timpul sezonului de foc.Voluntarii câştigă între 2 şi 5 dolari pe zi, plus 1 dolar pe oră în timp ce luptă cu un incendiu.

Începând de vineri, cel puţin 220 de deţinuţi de la închisoarea Susanville situată la 120 de mile nord de Lacul Tahoe, au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19 , ceea ce a determinat Departamentul de Corecţii din California să oprească mişcarea din închisoare - care include trimiterea deţinuţilor ca şi voluntari în taberele de pompieri, potrivit purtătorului de cuvânt al sistemului închisorii de stat, Aaron Francis.

Până la ridicarea carantinei, doar 30 din cele 77 de echipaje ale statului sunt disponibile pentru a lupta împotriva unui incendiu, au spus oficialii închisorii.

Pompierii încarceraţi din California au fost de zeci de ani principalele echipaje de combatere a focurilor din stat. Deficitul a făcut ca oficialii să caute pompieri înlocuitori. Aşadar, statul este la vânătoare de noi echipaje.

Forţa de muncă redusă va crea o provocare enormă pentru stat, în cazul în care izbucnesc incendii mari anul acesta, scrie sursa.

Ofiţerul Mike Hampton a declarat: "Din cauză că multe tabere de pompieri deţinuţi sunt închise, rămân doar câteva tabere din nord care vor putea lupta împotriva incendiilor."

Deţinuţii îndeplinesc de obicei munca importantă şi periculoasă de a folosi lanţuri şi unelte de mână pentru a tăia gardurile din jurul proprietăţilor şi cartierelor în timpul incendiilor.

Fiecare echipaj are 17 deţinuţi. Acestea sunt supravegheate în teren de obicei de către un căpitan, dar uneori un ofiţer corecţional merge cu ei în misiuni din afara regiunii.

Oficialii Departamentului pentru Silvicultură şi Incendii din California au recunoscut că pierderea echipajele din închisoare va reprezenta o provocare semnificativă în această vară.

Pentru a face faţă deficitului, oficialii de stat utilizează pompieri de sezon, prin crearea de noi echipaje şi lucrează cu mai multe agenţii care găseşte personal.

De asemenea, funcţionarii statului şi federalii, împreună cu Corpul Gărzii Naţionale şi al Conservării din California, au fost strigaţi pentru a găsi mai mulţi pompieri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

30 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1768
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4111
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.6793

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie