PENG SONG, PREŞEDINTE VÂNZĂRI HUAWEI:"Există oportunităţi uriaşe pentru îmbunătăţirea conectivităţii, în acest deceniu"

M.G.
Companii / 19 octombrie 2021

"Există oportunităţi uriaşe pentru îmbunătăţirea conectivităţii, în acest deceniu"

Există oportunităţi imense pentru îmbunătăţirea conectivităţii în acest deceniu, în special pe fondul digitalizării şi a aplicării soluţiilor de stocare cloud, a afirmat, astăzi, Peng Song, preşedintele departamentului de marketing şi soluţii de vânzări de la Huawei, în cadrul celui de-al 7-lea Forum Ultra-Broadband (UBBF 2021), care are loc zilele acestea la Dubai.

Peng a propus implementarea unui model intitulat CAF care sprijină lărgirea acoperirii pe care o oferă reţelele de broadband, sprijină remodelarea arhitecturii reţelelor şi fuziunea serviciilor digitale,

"Anul trecut a fost plin de provocări şi oportunităţi. Cererea pentru conectivitate încă trece prin schimbări majore atât pentru locuinţe cât şi pentru întreprinderi. Locuinţele au devenit centre pentru educaţie, lucru şi comerţ. Întreprinderile nu se mai concentrează doar pe viteza conexiunii. Conexiunea întreprinderii s-a transformat dintr-o tehnologie de comunicaţie (CT) într-o tehnologie operaţională. Extinderea conectivităţii şi fuziunea cu cloud-ul devin principalele subiecte ce ţin de conectivitate. Astăzi, ţările din întreaga lume accelerează procesul de digitalizare, iar valoarea conexiunii a fost redefinită", a spus Peng.

Potrivit acestuia, operatorii de reţea pot accelera digitalizarea industriilor din economie şi maximiza valoarea conexiunii prin lărgirea acoperirii reţelei către cât mai multe locuinţe şi întreprinderi şi implicit către cât mai multe device-uri şi sisteme de producţie, ceea ce oferă oportunităţi de dezvoltare a afacerilor pentru ambele părţi interesate.

Conform oficialului Huawei, digitalizarea este cea mai mare oportunitate pentru industria de tehnologie a comunicaţiilor şi informaţiilor şi viitorul constă în fuziunea dintre sisteme şi cloud-ul de date, cloud-ul fiind centrul de sprijin al digitalizării. Modelul CAF vine de la cuvintele coverage (acoperire), fusion (fuziune) şi architecture (arhitectură).

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro