PENNY Market măreşte venitul minim net la 2.000 de lei

M.I.
Companii /

PENNY Market măreşte venitul minim net la 2.000 de lei

Conform noii grile de salarizare, venitul minim net pentru angajaţii PENNY Market este de 2.000 de lei începând cu 1 august 2019. Acesta include şi valoarea tichetelor de masă, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

Daniel Gross, Director General PENNY Market, a declarat: "Angajaţii noştri sunt motorul schimbării zilnice de care avem nevoie pentru a ne îndeplini obiectivele de business. Suntem conştienţi că ei vor veni cu plăcere şi motivaţie la locul de muncă doar dacă reuşim să rămânem competitivi la nivel de piaţă şi dacă oferim o paletă largă de beneficii care să vină în întâmpinarea nevoilor lor atât pe plan profesional, cât şi personal. Mărirea venitului minim net la 2.000 de lei face parte din strategia noastră de retenţie şi a presupus eforturi considerabile".

Pe lângă pachetul salarial, angajaţii PENNY Market mai beneficiază şi de un set extins de avantaje financiare precum bonusurile de retenţie oferite la trei şi la şase luni după angajare sau bonusurile de performanţă acordate în funcţie de îndeplinirea unor indicatori cheie stabiliţi cu managerul direct la angajare, cât şi pe parcursul anului, în cadrul evaluărilor. În 2018, 90% dintre cei 4.588 de angajaţi PENNY Market au primit un bonus pentru rezulatele obţinute.

Alte beneficii oferite de PENNY Market privesc susţinerea angajaţilor care au copii. Astfel, 820 de angajaţi cu copii ce aveau vârste curpinse între şase şi paisprezece ani în 2018 au beneficiat de rechizite în valoare totală de 164.000 lei la începutul anul şcolar. Compania oferă sprijin şi celor care abia au devenit părinţi: în 2018, au fost acordate 138 de pachete de scutece în valoare de 41.400 de lei pentru copiii angajaţilor cu vârste sub trei luni.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS