PENTRU A SPRIJINI LUPTA ÎMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic donează către Crucea Roşie Română 50 de maşini de spălat şi 25 de frigidere

M.A.
Companii /

Arctic donează către Crucea Roşie Română 50 de maşini de spălat şi 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pieţei de electrocasnice din ţara noastră, sprijină lupta împotriva crizei generate de Coronavirus şi donează pentru spitalele din România şi pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de maşini de spălat rufe cu uscător şi 25 de frigidere Arctic, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, una dintre situaţiile cu care se confruntă personalul medical din ţară este curăţarea uniformelor medicale în condiţii de siguranţă, fără ca acestea să devină o sursă de infecţie pentru medici şi pentru familiile lor.

"Maşinile de spălat rufe cu uscător încorporat şi frigiderele oferite de compania Arctic vor merge către Crucea Roşie Română, care le va distribui către spitalele din Bucureşti şi din ţară, ajutând medicii să se protejeze în lupta împotriva coronavirusului. Transportul produselor către Crucea Roşie Română s-a făcut în condiţii depline de siguranţă, folosindu-se maşini igienizate, din flota proprie a companiei, iar şoferii care au operat aceste transporturi au fost echipaţi, la rândullor, cu mănuşi şi măşti de protecţie, pe toată durata acţiunii.", menţionează sursa citată.

"Compania Arctic urmăreşte şi respectă recomandările oficiale făcute de autorităţile locale de sănătate din România şi adaptează constant măsurile necesare la politicile sale interne şi planurile de acţiuni cu ajutorul echipei de Crisis Management.", arată comunicatul remis.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS