PENTRU AL OPTULEA AN CONSECUTIVCompania Philip Morris România a fost recunoscută ca Top Employer

G.B
Companii / 14 februarie

Luminiţa Florea, Director People & Culture

Luminiţa Florea, Director People & Culture

Philip Morris România a primit certificarea Top Employer (Angajator de Top) în ţara noastră pentru al optulea an consecutiv. Această certificare reprezintă recunoaşterea excelenţei demonstrate de Philip Morris International în ceea ce priveşte practicile de resurse umane. Astfel, compania se clasează în topul angajatorilor preferaţi, concentraţi pe îndeplinirea nevoilor unei forţe de muncă diverse, la nivel global, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Recunoaşterea Philip Morris România ca Top Employer în ţara noastră pentru al optulea an consecutiv reprezintă o confirmare clară a mediului de lucru excelent pe care l-am creat în cadrul companiei....În continuare, obiectivul nostru este să excelăm în asigurarea unui loc de muncă şi a unei culturi organizaţionale care au la bază incluziunea, corectitudinea şi respectul. Ne-am luat angajamentul să producem o schimbare semnificativă în viaţa fumătorilor adulţi, iar această schimbare poate deveni realitate doar cu ajutorul colegilor noştri. Ne provocăm în permanenţă pe noi înşine să oferim un mediu de lucru şi o experienţă unice pentru oamenii noştri", Luminiţa Florea, Director People & Culture.

Potrivit sursei citate, certificarea Top Employer este rezultatul unei evaluări independente realizate de Top Employers Institute. Acest institut a recunoscut şi compania mamă, Philip Morris International, ca Global Top Employer pentru al şaselea an consecutiv. Filialele PMI din 44 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia/Pacific au fost, de asemenea, recunoscute ca angajatori de top.

"Viziunea PMI de a construi un viitor fără fum a impulsionat energia şi pasiunea celor peste 1.200 de colegi care sprijină eforturileor noastre de a aduce o schimbare pozitivă în societatea noastră şi în viaţa fumătorilor adulţi care altfel ar continua să fumeze. " a adăugat Daniel Cuevas, Managing Director, Philip Morris România.

În cadrul procesului de certificare, PMI a trebuit să demonstreze auditorilor independenţi specializaţi în resurse umane că a excelat în şase domenii. Compania a răspuns la 400 de întrebări, susţinute de documente şi exemple practice din cadrul companiei.

Cele şase domenii sunt:

-direcţia companiei: strategie de business, strategie de resurse umane şi leadership

-structură: organizaţie şi schimbare, HR digital şi mediu de lucru

-atragerea viitorilor angajaţi: brand de angajator, atragerea talentelor şi onboarding

-dezvoltarea oamenilor: performanţă, carieră şi învăţare

-implicarea la locul de muncă: stare de bine, implicare, recompensare, recunoaştere şi "offboarding"

-unitate: valori, etică şi integritate, diversitate şi incluziune şi dezvoltare durabilă.

Philip Morris International este una dintre cele 11 organizaţii internaţionale care au primit certificarea Global Top Employer în 2022. PMI are peste 73.500 de angajaţi în întreaga lume, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro