PENTRU FINANŢAREA IMM ŞI MICROÎNTREPRINDERILORCredit Agricole România împrumută 20 milioane euro de la BERD

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Credit Agricole România împrumută 20 milioane euro de la BERD

Credit Agricole România împrumută 20 de milioane de euro, în monedă locală, de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), în vederea susţinerii creşterii accesului la finanţare pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM) şi pentru stimularea dezvoltării băncii şi consolidarea bilanţului, anunţă un comunicat al instituţiei financiare internaţionale. Conform BERD, fondurile vor fi folosite de către banca din ţara noastră pentru finanţarea întreprinderilor micro, mici şi mijlocii. Împrumutul va sprijini strategia de creştere a Credit Agricole România şi va contribui la diversificarea bazei de finanţare, îmbunătăţind structura pe valute şi maturităţi a bilanţului, subliniază comunicatul citat.

Credit Agricole România a fost înfiinţată în anul 2010, în urma achiziţiei Emporiki Bank, inclusiv a filialelor regionale, de către Grupul Credit Agricole, cel de-al treilea grup bancar din Europa după activele totale. Banca oferă o gamă largă de produse şi servicii, obiectivul său principal fiind IMM-urile active în domeniul agriculturii.

BERD este principalul investitor instituţional din ţara noastră, cu investiţii de peste 8,3 miliarde euro în diferite sectoare ale economiei româneşti.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS