PENTRU PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUI Bucur Obor - profit de 14 milioane lei, cu 7% peste cel din ianuarie-septembrie 2020

A.I.
Piaţa de Capital / 26 octombrie

Bucur Obor - profit de 14 milioane lei, cu 7% peste cel din ianuarie-septembrie 2020

Compania care operează centrul comercial Bucur Obor (BUCU) a raportat, pentru primele nouă luni ale acestui an, un profit net de 14,14 milioane de lei, în creştere cu 7,2% faţă de cel din aceeaşi perioadă a anului anterior, profit ce conţine şi rezultatul reportat reprezentând surplusul realizat din rezerve din reevaluare, de 6,06 milioane de lei, reiese din raportul publicat astăzi de companie, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Cifra de afaceri s-a ridicat la 25,11 milioane de lei, în creştere cu 9,8% faţă de cea obţinută în intervalul ianuarie-septembrie 2020, cea mai mare parte, de circa 98%, fiind dată de veniturile din chirii şi cele din refacturarea utilităţilor aferente contractelor de închiriere, în cuantum de 24,58 milioane de lei.

Pe de altă parte, în primele nouă luni ale anului, compania a înregistrat cheltuieli totale de 15,19 milioane de lei, cu 5,78% mai mari decât cele din perioada similară a lui 2020, o pondere semnificativă fiind reprezentată de cheltuielile aferente întreţinerii spaţiilor comerciale care fac obiectul contractelor de închiriere (curăţenie şi pază). Cheltuielile cu energia şi apa au crescut cu 5,28%, de la 1,39 milioane de lei la 1,46 milioane de lei.

"Analizând evoluţiile nefavorabile şi volatilitatea din ultimele două trimestre a preţurilor din piaţa energiei, managementul Bucur Obor estimează pentru perioada următoare o creştere substanţială a cheltuielilor cu utilităţile (energie electrică, energie termică), în linie cu evoluţia anunţată în piaţă", se arată în raportul companiei.

Cheltuielile cu personalul au fost de 3,24 milioane de lei, în primele nouă luni ale anului, apropiate de cele din intervalul ianuarie-septembrie 2020, în timp ce cheltuielile cu prestaţiile externe au fost de 2,8 milioane de lei, în creştere cu 2,5%.

"În luna septembrie 2021, în condiţiile recepţiei lucrărilor ISU, societatea a înregistrat punerea în funcţiune a investiţiilor pentru obţinerea Autorizaţiei ISU şi pentru modernizări (...) în valoare de 14,88 milioane de lei. Cheltuielile cu amortizarea vor fi evidenţiate în funcţie de durata rămasă de amortizat pentru Complexul Comercial Bucur Obor (între patru şi şapte ani, în funcţie de numărul cadastral)", se mai arată în raport.

Acţiunile BUCU sunt listate pe Segmentul AeRO al Bursei de Valori Bucureşti unde au o tranzacţionare redusă, iar la ultimul preţ de 21,4 lei, valoarea de piaţă a companiei este de aproape 286,24 milioane de lei.

Amadeus Group deţine 54,43% din compania ce operează centrul comercial, în timp ce Gelu Manea are 16,05% din Bucur Obor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. se compara un an slab cu unul mai putin slab.

    stateau forta in 18-2019!!! 

    semnat comenturi “cretine” 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2021
Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

29 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3853
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7366
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8544
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3079

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro