PENTRU PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUIGrupul Dent Estet a raportat o creştere de 34% a cifrei de afaceri

I.D.
Piaţa de Capital /

Grupul Dent Estet a raportat o creştere de 34% a cifrei de afaceri

Grupul de clinici Dent Estet, care a fost achiziţionat de MedLife în anul 2016 a raportat o creştere a cifrei de afaceri de 34% în primele nouă luni ale anului comparativ cu aceeaşi perioada a anului trecut, se arată într-un comunicat de presă remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Astfel, cifra de afaceri aferentă perioadei ianuarie-septembrie 2019 se ridică la 46,77 milioane de lei.

Cea mai mare pondere în evoluţia cifrei de afaceri o reprezintă serviciile de implantologie dentară. Veniturile raportate pe acest segment au crescut cu 46% în primele nouă luni ale lui 2019 comparativ cu aceeaşi perioada a anului 2018. De asemenea, se înregistrează majorări continue şi în ceea ce priveşte numărul de pacienţi noi în clinici, de 24% faţă de aceeaşi perioada raportată în 2018, se mai arată în comunicat.

Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet a declarat:"Rezultatele indică o performanţă dublă faţă de estimările de la începutul anului, atingând deja valoarea cifrei de afaceri pe întreg anul 2018. Faptul că suntem numărul unu şi continuăm să creştem considerabil şi constant cifra de afaceri, este un lucru extraordinar mai ales pentru piaţă serviciilor de stomatologie, una extrem de fragmentată. Mai mult, acest statut de lider se reflectă şi în gradul de eficientă în business, susţinut de numărul crescut de cazuri complexe care ni se adresează nouă, echipei noastre performanţe şi competitive de medici, orientaţi către obţinerea celor mai bune rezultate pe termen lung. Dent Estet îşi păstrează principiile care fundamentează filosofia companiei încă de la înfiinţare: înalta acurateţe în diagnostic şi tratament, experienţă medicală desăvârşită oferită pacientului şi o echipa medicală responsabilă".

Dent Estet face parte din grupul MedLife, care deţine 60% din acţiuni, restul de 40% fiind în continuare deţinute de fondator, dr. Oana Taban.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS