Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

PENTRU PRODUSELE RETURNATE:eMAG lansează serviciul de restituire instantă a banilor

T.I.
Companii /

eMAG lansează serviciul de restituire instantă a banilor

Cel mai mare retailer online din România, eMAG, a anunţat, astăzi, că lansează Instant Money Back, primul serviciu de transfer instant al banilor prin care clienţii, care efectuează plăţi online cu un card salvat, primesc în maximum 30 de minute de la soluţionarea comenzii contravaloarea produselor returnate.

Pentru a beneficia de Instant Money Back, clienţii pot utiliza cardurile deja salvate în contul eMAG sau pot salva cardul la finalizarea comenzii.

"Instant Money Back foloseşte tehnologia Moneysend dezvoltată împreună cu MasterCard pentru a facilita transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro şi tehnologia Visa Direct dezvoltată de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit şi Visa Electron", se arată într-un comunicat al companiei.

Serviciile sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plăţi online PayU, lider pe piaţa din România, şi a băncii certificate pentru acest tip de tranzacţii, Alpha Bank Romania.

Serviciul va fi disponibil tuturor clienţilor care achită comenzile online cu ajutorul unui card salvat in contul eMAG, iar cardurile eligibile trebuie să fie emise de instituţii financiare din România.

"Credem că introducerea acestui nou serviciu va oferi mai mult confort şi încredere clienţilor eMAG care folosesc opţiunea de plată online prin intermediul cardului salvat. Instant Money Back este o modalitate prin care dorim să răsplătim încrederea celor peste 700.000 de clienţi cu cardul salvat în cont, care de acum pot avea banii înapoi pe card în câteva minute de la soluţionarea returului produselor şi îi vor putea reutiliza imediat", a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG, potrivit comunicatului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Topul Naţional al Firmelor 2019
Energy Transition 2019
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS