Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

PENTRU SUSŢINEREA AFACERILOR LOCALEMerchantPro alocă o echipă dedicată de suport în tranziţia rapidă către eCommerce

D.F.
Companii /

MerchantPro alocă o echipă dedicată de suport în tranziţia rapidă către eCommerce

MerchantPro, platforma SaaS de e-commerce cunoscută până recent ca ShopMania BIZ, informează printr-un comunicat remis Redacţiei, lansarea unui program de susţinere a afacerilor locale cu operaţiuni fizice, în cadrul căruia acestea să poată lansa rapid magazine online prin care să sprijine, cel puţin parţial, continuarea activităţii.

Astfel, MerchantPro alocă o parte din echipa sa pentru a asista afacerile locale cu magazine offline, puternic afectate de starea de urgenţă şi contextul epidemiologic. 7 specialişti în eCommerce din echipa MerchantPro sunt dedicaţi începând de astăzi pentru implementarea în timp record a unui magazin online complet funcţional pe platforma MerchantPro.

În cadrul acestei iniţiative de sprijin, intitulate Oxigen prin eCommerce, afacerile offline pot beneficia de asemenea de acces gratuit la platforma de eCommerce MerchantPro, mai precizează sursa.

Arthur Rădulescu, Director General ShopMania Net, compania care administrează MerchantPro, declară : "Datele din platforma MerchantPro arată că segmentul online înregistrează evoluţii pozitive în această perioadă, cum era de altfel de aşteptat. Săptămâna trecută, s-au înregistrat creşteri semnificative ale numărului tranzacţiilor şi valorii medii ale comenzilor, cu 25% şi respectiv 22% faţă de aceeaşi săptămână a anului anterior. Credem astfel că, pentru afacerile de retail care funcţionau până nu demult în spaţii offline, lansarea unui magazin online care să propună chiar şi o ofertă parţială de produse poate fi o soluţie pentru continuarea activităţii economice în această perioadă"

Pe lângă suportul alocat intern de echipa MerchantPro, demersul Oxigen prin eCommerce vizează şi atragerea altor specialişti eCommerce care pot veni în sprijinul afacerilor locale nevoite să se adapteze la vânzările online într-un timp foarte scurt, în condiţii de siguranţă, precum specialişti în marketing online, social media, fotografi etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie