Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

PENTRU TRANSFERUL RAPID DE BANI DE PE MOBIL ÎNTRE CARDURI BANCARECEC Bank a lansat serviciul Card2Card

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

CEC Bank a lansat serviciul Card2Card

CEC Bank a lansat serviciul Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil între carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizaţiilor de carduri, anunţă un comunicat transmis de bancă. Acesta arată că serviciul poate fi accesat prin aplicaţia dedicată Card2Card Transfer, sub forma unui portofel digital, disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cât şi pentru telefoanele cu iOS. Transferurile de bani prin intermediul Card2Card Transfer vor permite utilizatorilor de carduri bancare să iniţieze trimiteri de bani, solicitări de bani către/de la numere de telefon editate de utilizator, care sunt/nu sunt salvate în agenda telefonului. Se pot transfera rapid sume de bani în lei şi în euro din/către carduri emise de instituţii financiar-bancare din România şi din străinătate (Italia, Spania, Franţa, Germania, Marea Britanie, Scoţia, Irlanda, Ţara Galilor, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).

Pentru clienţii utilizatori de carduri Visa emise de CEC Bank, transferurile de bani se pot realiza şi prin aplicaţia CEC Pay, lansată de curând de bancă.

CEC Bank a anunţat disponibilitatea plăţilor contactless la orice terminal din România sau străinătate care acceptă astfel de plăţi prin dispozitivele smartwatch folosind cardurile Visa înrolate în wallet-urile Fitbit Pay şi Garmin Pay.

Bogdan Neacşu, Director General - Preşedinte CEC Bank, subliniază: "CEC Bank are peste 155 de ani de tradiţie în România, dar ţinem pasul cu vremurile şi lansăm pe piaţă produse şi servicii inovative, astfel încât să răspundem mai bine nevoilor clienţilor. În prezent, telefoanele mobile au ajuns să fie folosite mai des decât computerele pentru navigarea pe internet. În acelaşi timp, transferurile de bani de la persoană la persoană continuă să fie populare - de la împărţirea notei la restaurant, până la sumele pentru membri ai familiei sau împrumuturi. În acest context, serviciul de transfer de bani pe card lansat de CEC Bank răspunde nevoilor de rapiditate şi accesibilitate".

Cătălin Creţu, General Manager pentru România, Croaţia, Slovenia şi Malta în cadrul Visa, a adăugat: "Suntem foarte încântaţi să lansăm împreună cu partenerii noştri de la CEC Bank noi servicii de plăţi dedicate posesorilor de carduri Visa emise de CEC Bank, care răspund nevoilor de mobilitate şi digitalizare. Datele noastre arată că una din zece plăţi în magazine este realizată în prezent cu un card Visa din portofele mobile, dovadă că românii îşi doresc să facă plăţi rapid, comod şi în siguranţă cu dispozitive mobile. Plăţile contactless prin smartwatch, care integrează opţiunea Pay, sunt adaptate consumatorilor cu un stil de viaţă modern şi încurajează libertatea de mişcare, oferind în acelaşi timp un nivel de securitate foarte ridicat. Mai mult, clienţii CEC Bank care îşi înrolează cardul Visa în portofelul digital CEC Pay vor putea trimite şi primi bani, în timp real, de la rude şi prieteni, atât în ţară, cât şi în străinătate, prin intermediul platformei de plăţi Visa Direct. Astfel, transferul de bani se realizează eficient şi sigur, direct în contul beneficiarului, pe baza informaţiilor de card"

Pentru a putea activa serviciul de transferuri Card2Card, utilizatorii trebuie să descarce aplicaţia Card2Card Transfer, disponibilă atât pentru clienţii CEC Bank, cât şi pentru clienţii altor instituţii financiar - bancare, să se autentifice şi să adauge atât carduri bancare, cât şi carduri de fidelitate, emise de diferiţi comercianţi.

Aplicaţia Card2Card Transfer poate fi instalată în mod gratuit, iar pentru transferurile de bani efectuate până la data de 31.12.2020 nu se plătesc comisioane.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS