Crypto

PepsiCo îşi dublează eforturile în domeniul protecţiei mediului

S.B.
Companii / 15 ianuarie

Silviu Popovici, Chief Executive Officer PepsiCo Europe

Silviu Popovici, Chief Executive Officer PepsiCo Europe

PepsiCo accelerează agenda de protecţia mediului pentru a reduce emisiile gazelor cu efect de seră cu 40% până în 2030 şi se angajează ca până în 2040 să le elimine complet pe întregul lanţ valoric, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Anunţul de astăzi reprezintă mai mult decât o dublare a angajamentelor companiei în domeniul protecţiei mediului. Obiectivul este reducerea completă a emisiilor de gaze cu efect de seră pe întregul lanţ valoric cu 40% pânăîn 2030.

În acelaşi timp,compania se angajează ca emisiile să ajungă la zero pentru întregul lanţ valoric pănăîn 2040, cu 10 ani înaintea cerinţelor convenţiei de la Paris. În mod specific, PepsiCo urmăreşte să îşi reducă emisiile de gaze cu efect de seră cu până la 75% în toate operaţiunile sale directe (Obiectivele 1 şi 2) şi pe lanţul valoric indirect (Obiectivul 3) cu 40% până în 2030 având ca punct de referinţă 2015. Toate aceste acţiuni vor avea ca rezultat reducerea cu peste 26 de milioane tone a cantităţii de gaze cu efect de seră sau echivalentul eliminării din trafic a 5 milioane de autovehicule anual.", se arată în comunicatul PepsiCo.

"Din păcate nu avem un vaccin împotriva schimbărilor climatice. Noile noastre obiective în domeniul protecţiei mediului vor determina dublarea eforturilor privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Acestea se vor răsfrânge atât asupra operaţiunilor directe ale companiei, cât şi asupra operaţiunilor furnizorilor şi îmbuteliatorilor. Este de datoria noastră să facem mai mult pentru protecţia mediului", a declarat Silviu Popovici, Chief Executive Officer PepsiCo Europe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

26 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0209
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4406
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5894
Gram de aur (XAU)Gram de aur228.2335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro