Peste 10.000 de tineri şi profesionişti îşi caută un job la Târgul "Angajatori de TOP"

F.D.
Miscellanea / 19 septembrie

Peste 10.000 de tineri şi profesionişti îşi caută un job la Târgul "Angajatori de TOP"

Peste 10.000 de tineri şi profesionişti în căutarea unui loc de muncă şi 500 de manageri de top, specialişti în recrutare sau directori HR vor fi prezenţi în cadrul evenimentelor fizice Angajatori de TOP. Toamna aceasta, târgul revine cu trei ediţii în Timişoara, Bucureşti şi online, la nivel naţional, arată un comunicat de presă al Catalyst Solutions.

Conform studiului Piaţa forţei de muncă Hipo.ro în 2023, cel mai important criteriu din punct de vedere al angajatorilor pentru selecţia candidaţilor profesionişti este experienţa relevantă într-un job anterior (69.8%), iar pentru alegerea celor tineri, cunoaşterea limbii engleze (58.7%). Pe lângă varietatea joburilor deschise de companii, în cadrul evenimentelor de la Timişoara şi Bucureşti, participanţii vor avea şansa să exploreze sute de zone expoziţionale, conferinţe şi workshopuri, ceea ce transformă proiectul dintr-un târg de joburi într-un eveniment de carieră 360.

"Traversăm o perioadă extrem de provocatoare. România are o populaţie în scădere influenţată atât de migraţie cât şi de un spor natural negativ, cu un număr de studenţi şi absolvenţi pe trend descendent. De asemenea sunt foarte mulţi angajatori din vestul Europei şi nordul Americii care nu au birouri locale dar recrutează masiv din România. Pe lângă acestea, schimbările din perioada pandemică, au determinat angajatorii să adopte soluţii digitale de HR pentru susţinerea muncii hibride şi de la distanţă, iar digitalizarea a reconfigurat şi procesul de recrutare. De exemplu, dacă înainte de pandemie un program de lucru remote era luat în considerare în mod excepţional, acum mai bine de 50% dintre companiile prezente în această toamnă la Angajatori de TOP oferă acest gen de program de lucru pentru joburile pe care le au deschise" - Constantin Hodorogea, Career Fairs Manager, Catalyst Solutions.

Peste 140 de companii multinaţionale şi locale, care activează în IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail, Financiar - Bancar vor fi prezente la evenimentele Angajatori de TOP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb