Peste 11 tone de tutun confiscate de ANAF, în luna septembrie

J.P.
Miscellanea / 6 octombrie 2020

Peste 11 tone de tutun confiscate de ANAF, în luna septembrie

În cadrul acţiunii de monitorizare a traficului de tutun prin frontierele UE, începută în luna septembrie, inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, au confiscat, în perioada 25-27 septembrie, 20,4 tone de tutun brut provenit din Bulgaria. Astfel, de la începutul lunii septembrie, inspectorii antifraudă au confiscat în total 40,11 tone de tutun brut, conform unui comunicat de presă.

În actele care însoţeau ultimele transporturi confiscate erau declarate drept beneficiare firme din Germania, Lituania, Estonia, Cehia sau Ungaria. Firmele însă nu erau înregistrate ca plătitoare de accize, nu deţineau licenţele necesare comercializării sau procesării tutunului brut şi aveau obiecte de activitate fără legătură cu industria tutunului, precum vânzări de autoturisme second hand, restaurarea mobilei sau pază şi securitate. Toate aceste informaţii au fost primite de către inspectorii DGAF în urma schimbului de informaţii cu instituţii omoloage din ţările membre UE.

În acţiunile de monitorizare şi verificare inspectorii antifraudă au beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, şi al ofiţerilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, mai arată sursa citată.

Prin monitorizarea constantă a transporturilor şi confiscarea celor peste 40 tone de tutun, inspectorii antifraudă au prevenit prejudicierea bugetului de stat cu suma de 31,62 mil. de lei, reprezentând acciză şi TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9681
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1141
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9215
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0678

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb