Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera în sezonul estival

I.I.
Miscellanea /

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera în sezonul estival

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera în perioada sezonului estival, în creştere cu 17% faţă de perioada similară a anului trecut, anunţă Poliţia de Frontieră. Cel mai tranzitat a fost PTF Aeroport "Henri Coandă", cu 4 milioane de persoane, urmat de PTF Nădlac II, cu 2,9 milioane de persoane.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia de Frontieră, traficul de călători şi mijloace de transport prin punctele de trecere a frontierei în perioada sezonului estival s-a desfăşurat cu operativitate, în condiţiile unor valori de trafic ridicate.

În sezonul estival (1 iunie - 6 septembrie), frontiera română a fost tranzitată de aproximativ 26 de milioane de persoane, din care 12,5 milioane pe sensul de intrare în ţară şi 13,5 milioane pe sensul de ieşire din ţară şi peste 6,3 milioane mijloace de transport. În perioada similară a anului trecut, au trecut frontiera aproximativ 22,4 milioane de persoane şi 5,2 milioane mijloace de transport, constatându-se astfel o creştere de 17% a traficului de persoane şi 20 % a mijloacelor de transport.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost cele de la frontiera româno-ungară (7,7 milioane de persoane) şi cele aeroportuare (6,4 milioane de persoane), atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire. Astfel, cel mai tranzitat a fost P.T.F. Aeroport "Henri Coandă" (4 milioane de persoane), urmat de P.T.F. Nădlac II cu valori de trafic de aproximativ 2,9 milioane de persoane şi P.T.F. Giurgiu cu 2,6 milioane de persoane.

"În perioada sezonului estival, o situaţie aparte se înregistrează la graniţa cu Bulgaria, având în vedere numărul mare de turişti care tranzitează această frontieră (3,78 milioane persoane anul trecut)", scrie în comunicat.

Şi pentru perioada următoare, Poliţia de Frontieră a luat măsuri ca traficul de persoane şi autovehicule prin punctele de frontieră să se desfăşoare în condiţii normale. Astfel, sunt menţinute măsurile de suplimentare a personalului repartizat la controlul documentelor până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcţie de dinamica valorilor de trafic. De asemenea, vor fi suplimentate arterele de control, pe sensul de ieşire sau intrare în ţară, după caz, în limita configuraţiei punctelor de trecere a frontierei.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Turismul intern trebuie dezvoltat puternic. Acesta aduce acum cam 1.5 miliarde euro la buget, potential estimate este insa de aproape 10 miliarde de euro. Deplasarile in saracia si mizeria numita Bulgaria este cea mai mare gresala, o tara mica, urata, de hoti si tarani care traieste din banii adusi de romani.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS