Abonament gratuit

Peste 3.700 de sancţiuni aplicate de poliţişti în cadrul acţiunii "Atenţie la tren"

I.A.M.
Miscellanea /

Peste 3.700 de sancţiuni aplicate de poliţişti în cadrul acţiunii "Atenţie la tren"

Peste 3.700 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere la trecerile la nivel cu calea ferată, fiind reţinute aproape 240 de permise de conducere.

Potrivit Poliţiei Române, în contextul în care accidentele la trecerile la nivel cu calea ferată au consecinţe grave, peste 1.500 de poliţişti de la transporturi, rutieră şi ordine publică au acţionat, în 17 octombrie, pentru siguranţa călătorilor, informează News.ro.

În cadrul acţiunii "Atenţie la tren" s-au desfăşurat activităţi în zona a 573 de treceri la nivel cu calea ferată, fiind constatate 22 de infracţiuni, din care 13 la regimul rutier.

De asemenea, au fost legitimate şi verificate în bazele de date 4.402 persoane, fiind prinse trei persoane urmărite şi aplicate un număr total de 3.702 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.536.613 lei, scrie News.ro.

Totodată, au fost controlate 4.231 de vehicule, au fost aplicate 3.505 sancţiuni la regimul rutier, fiind reţinute 239 de permise de conducere, au fost retrase 86 de certificate de înmatriculare şi dispuse 5 imobilizări în domeniul de referinţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie