Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Peste 480 de dosare penale, întocmite în ultima lună de poliţiştii de la transporturi

I.I.
Miscellanea /

Peste 480 de dosare penale, întocmite în ultima lună de poliţiştii de la transporturi

Un număr de 19 persoane care intenţionau să se sinucidă pe calea ferată au fost salvate, în ultima lună, de poliţiştii de la transporturi, care au desfăşurat acţiuni pentru siguranţa transporturilor aeriene, feroviare şi navale. În cadrul acestor acţiuni, au fost întocmite 481 de dosare penale, în care sunt cercetate peste 680 de persoane.

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 15 septembrie -15 octombrie, poliţiştii de la transporturi au acţionat în 195 de obiective (gări, aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale) pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi siguranţa transporturilor.

Astfel, poliţiştii au desfăşurat 2.330 de activităţi de patrulare în staţii de cale ferată şi au menţinut ordinea şi siguranţa publică în 5.635 de trenuri de călători.

În urma acestor acţiuni, au fost găsite 26 de persoane urmărite naţional sau internaţional, 70 de minori lipsiţi de supraveghere, care au fost predaţi familiilor sau au fost internaţi în centrele de plasament, şi 39 de persoane cu afecţiuni psihice, ce au fost internate în unităţi spitaliceşti.

Un număr de 19 persoane care intenţionau să se sinucidă pe calea ferată au fost salvate.

Alte 140 de acţiuni s-au desfăşurat pentru sancţionarea comerţului ilegal, prevenirea migraţiei ilegale, a contrabandei, a furturilor şi pentru combaterea ilegalităţilor în domeniul taximetriei.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 4.132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.275.000 de lei, şi au confiscat bunuri în valoare de aproape 2.400.000 de lei.

De asemenea, 612 persoane sunt cercetate în 481 de dosare penale întocmite.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS