Petre Daea deschide astăzi Târgul de Primăvară organizat în curtea Ministerului Agriculturii

G.D.
Miscellanea / 8 martie

Petre Daea deschide astăzi Târgul de Primăvară organizat în curtea Ministerului Agriculturii

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, va deschide astăzi Târgul de Primăvară organizat de Asociaţia "Produs de Cluj" în curtea instituţiei, informează Agerpres.

Evenimentul face parte din campania de promovare a produselor agroalimentare româneşti şi de creştere a accesului românilor la alimente de calitate obţinute pe plan local, sub denumirea "Produs românesc - Bun pentru tine, bine pentru fiecare!".

La Târgul de Primăvară vor participa peste 30 de producători şi artizani locali din regiunea de Nord Vest şi Centru a României. Astfel, vor fi expuse produse atestate tradiţional din categoria panificaţie şi patiserie (pâine de casă cu cartofi, chec de casă, colac cu nucă), dar şi produse care au dobândit menţiunea "produs montan" din categoria lactate, fructe şi legume procesate şi multe altele.

Vizitatorii se vor bucura de o ofertă variată, având posibilitatea de a degusta şi achiziţiona preparate din carne, lapte, fructe şi legume, dulceţuri, gemuri, sucuri, siropuri, uleiuri presate la rece, produse de patiserie, produse apicole, ţuică şi vin, obţinute de producătorii români prin valorificarea materiei prime locale.

Specificul zonei Ardealului va fi reprezentat de meşterii artizani care vor expune costume populare, sculpturi în lemn, pielărie sau sticlă, precum şi renumitele păpuşi artizanale, îmbrăcate în port tradiţional românesc.

De-a lungul celor cinci zile de târg, 8 - 12 martie a.c., vizitatorii vor putea lua parte şi la spectacole şi la recitalurile ansamblurilor folclorice, susţinute de interpreţi renumiţi.

"Târgul de primăvară" le va da ocazia tuturor celor care ne vor vizita să cumpere pentru cei dragi flori specifice acestui anotimp de la florarii români care se vor afla în curtea ministerului.

Asociaţia Produs de Cluj promovează, prin intermediul târgurilor naţionale şi internaţionale, de peste 10 ani, preparate alimentare realizate de mici întreprinzători locali, obţinute din materie primă provenită din microfermele proprii şi de la fermieri din zonă, punând în valoare brandurile regionale şi nu numai, precizează MADR.

Accesul este liber pentru toţi cei interesaţi pe parcursul celor cinic zile, între orele 9:00 - 19:00.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. cand i se pune o intrebare concreta , vorbeste mult , prost si fara obiect !

    Asa si cu vagoanele de rapita ucrainene 

    1. Te-ai recunoscut in el:-)

Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9749
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7214
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1471
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7597
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.8747

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb