PETRECERI ONLINEOMS recomandă Crăciunul "fără rude"

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 25 noiembrie 2020

OMS recomandă Crăciunul "fără rude"

Pandemia ne învaţă să ne bucurăm în grupuri cât mai restrânse, dacă este posibil chiar în singurătate. Soluţia găsită de specialişti pare puţin mai tristă decât singurătatea, petreceri de familie...online. Un Crăciun în grup restrâns, fără o mare reuniune de familie, este fără îndoială "cea mai bună opţiune" pe timp de pandemie pentru majoritatea ţărilor, a estimat Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). "Este incredibil de dificil pentru că, în special în perioada sărbătorilor, vrem foarte tare să fim cu familia noastră. Însă în unele cazuri, a nu avea o mare reuniune de familie este opţiunea cea mai sigură", a subliniat Maria Van Kerkhove, însărcinată cu gestionarea pandemiei în cadrul OMS. Cercetătoarea americană nu s-a referit doar la Crăciun, ci şi la Thanksgiving (Ziua Recunoştinţei), prin excelenţă sărbătoare de familie în SUA, ce va fi sărbătorită mâine. Specialiştii atenţionează în legătură cu un nou vârf de contaminări în SUA, deja printre cele mai afectate de COVID-19, cu aproape 260.000 de morţi. Potrivit Mariei Van Kerkhove, o celebrare online ar putea fi o soluţie. "Chiar dacă nu puteţi sărbători împreună anul acesta, puteţi găsi mijloace de a sărbători când aceasta (pandemia) se va sfârşi", a recomandat ea. "Facem astfel în familia mea şi vom sărbători pe cinste atunci când (pandemia) se va sfârşi", a mărturisit Maria Van Kerkhove. Colegul său Michael Ryan, însărcinat cu situaţii de urgenţă al agenţiei ONU, a subliniat la rândul său că numărul de contaminări a crescut în Canada după Thanksgiving, sărbătorită aici pe 12 octombrie.

Potrivit lui Michael Ryan, ţine de autorităţi să găsească echilibrul potrivit între "riscurile pentru sănătate şi riscurile sociale şi economice" legate de restricţii în plină perioadă a sărbătorilor, care pot genera "multe frustrări şi multe critici". Lucrurile sunt clare: distanţare pe toate planurile!

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. Eventual cu Arafat, Tătaru, Cercel & Co în direct. Hai fie și cu Gates. Nesimțițe, cinice și criminale aceste unelte globaliste.

  1. Da, buna propunere. Cu Ioahannis s care sa dea din mână explicând că PSD e de vină.

   A ajuns regimul politic sa spună românilor cum să-și petreacă sarbatorile, cu cine sa se întâlnească, daca sa se îmbrățișeze sau nu, etc.

   Urmează să-și bage nasul în casele oamenilor 

  Viata se trăiește de-adevărat, nu cum insinueaza mincinoșii ăștia ordinari la ordinul altor mincinoși criminali și sub acoperirea diversiuni "pandemiei". Online sa rămână Gates&gasca. Pe veci.

  eh, uite, eu o sa imi petrec singur Craciunul , eu si poza sefului OMS pe birou :))))))))))))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

20 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0207
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5221
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5103
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.7608

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro