Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

PG&E, California - acord de 13,5 miliarde de dolari cu victime ale incendiilor de vegetaţie

I.A.
Companii /

PG&E, California - acord de 13,5 miliarde de dolari cu victime ale incendiilor de vegetaţie

Producătorul de energie PG&E din California, aflat în stare de faliment, a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord de 13,5 miliarde de dolari cu victimele unora dintre cele mai devastatoare incendii de vegetaţie din istoria modernă a acestui stat, transmite Reuters.

Acordul creează condiţiile pentru ca PG&E să iasă din procedura de faliment. În luna ianuarie, compania a solicitat protecţia faţă de creditori în conformitate cu legea falimentului Chapter 11, motivând cu posibile obligaţii financiare de peste 30 de miliarde de dolari, în urma incendiilor de vegetaţie din 2017 şi 2018 provocate de echipamentele sale, informează News.ro.

"Odată îndeplinit acest obiectiv de referinţă, ne concentrăm acum pe ieşirea din faliment ca o companie a viitorului, aşa cum aşteaptă clienţii şi comunităţile noastre", a declarat directorul general Bill Johnson..

Investigatorii pentru incendii din California au stabilit în luna mai că linile de transport al curentului electric ale PG&E au provocat cele mai distructive incendii de vegetaţie înregistrate în California, care au dus anul trecut la moartea a 85 de oameni în şi în jurul oraşului Paradise.

Aceştia au mai conchis că linile electrice au mai provocat în 2017 un incendiu de vegetaţie în regiunea viticolă din nordul golfului San Francisco.

Acordul convenit depinde de o serie de condiţii şi trebuie confirmat de Tribunalul pentru Falimente al Statelor Unite, potrivit companiei

PG&E are termen să iasă din faliment până la 30 iunie 2020, pentru a participa la un fond de stat pentru combaterea incendiilor de vegetaţie, care va ajuta la reducerea riscurilor implicate de incendiile de vegetaţie pentru companiile de utilităţi.

Anterior, PG&E a convenit un acord de 1 miliard de dolari cu autorităţile oraşelor, ţinuturilor şi altor entităţi publice şi un acord de 11 miliarde de dolari cu companiile de asigurări, în legătură cu incendiile de vegetaţie.

Compania a fost criticată din nou în acest an din cauza opririi furnizării energiei electrice pentru a preveni riscurile legate de incendiile de vegetaţie provocate de seceta extremă şi de vânt.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS