Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Philip Morris International dă curs presiunilor contra fumatului

I.L.
Companii /

Philip Morris Internaţional (sursa: Twitter)

Philip Morris Internaţional (sursa: Twitter)

Philip Morris Internaţional (PMI) s-a angajat într-o acţiune paradoxală de descurajare a fumatului, intitulată Unsmoke România, care conform celor afirmate de reprezentanţii companiei la conferinţa de presă de azi, de la Romexpo (Bucureşti), este prima iniţiativă de acest fel în industria tutunului.

Unsmoke România doreşte să introducă pe piaţă alternative la tigările tradiţionale pentru reducerea riscurilor de îmbolnăvire, provocate de fumat.

Bratislav Bibic, Managing Director al Philips Moris România, a declarat că cea mai utilizată alternativă în acest moment, sunt IQOS, dispozitive care nu presupun arderea tutunului, ci doar încălzirea acestuia.

PMI a înfiinţat un parteneriat cu Romexpo pentru a informa participanţii la expoziţii şi târguri despre riscurile asociate fumatului, despre alternativele mai puţin nocive, dar şi despre beneficiile şi rezultatele acestor produse.

Mihai Daraban, Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, instituţie care este acţionar majoritar al Centrului Expoziţional Romexpo, a afirmat: "Camera de Comerţ a încurajat întotdeauna investiţiile în cercetare şi dezvoltare care vin dinspre mediul privat, acestea ajutând la dezvoltarea societăţii şi a mediului de afaceri. Parteneriatele public-privat sunt semne ale normalităţii unei societăţi, iar parteneriatul cu Philip Morris merge dincolo de o asociere de imagine, fiind un demers de a încuraja societatea să facă alegeri mai bune".

Cei doi au afirmat că posibilitatea ca oamenii să renunţe complet la fumat în incinta Romexpo, în timpul concertelor sau al festivalurilor, este redusă, dar speră ca acţiunea să diminueze numărul fumătorilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS