Philip Morris International suspendă investiţiile şi activează planul de reducere a producţiei în Federaţia Rusă

Philip Morris International suspendă investiţiile şi activează planul de reducere a producţiei în Federaţia Rusă

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 10 martie

Philip Morris International suspendă investiţiile şi activează planul de reducere a producţiei în Federaţia Rusă

Philip Morris International a anunţat suspendarea investiţiilor planificate în Federaţia Rusă, inclusiv a lansărilor de noi produse şi a proiectelor de investiţii în activităţile comerciale, în inovare şi în producţie. PMI a activat, de asemenea, planul de reducere a operaţiunilor de producţie din Rusia, pe fondul perturbărilor continue ale lanţului de aprovizionare şi al schimbărilor cadrului de reglementare. Vom continua să monitorizăm situaţia pe măsură ce aceasta evoluează, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Am urmărit şocaţi războiul din Ucraina şi condamnăm violenţele în termenii cei mai vehemenţi cu putinţă. Suntem solidari cu bărbaţii, femeile şi copiii nevinovaţi care suferă...Ne alăturăm numeroaselor voci care cer încetarea imediată a războiului şi restabilirea păcii.....Prioritatea noastră imediată este siguranţa şi securitatea celor peste o mie de angajaţi ai noştri şi a familiilor lor din Ucraina. Am acţionat în trei direcţii esenţiale: am ajutat la evacuarea a peste 800 de persoane, până în prezent, inclusiv din zonele cele mai afectate, am oferit un ajutor esenţial angajaţilor care au rămas în Ucraina şi le-am oferit celor care au părăsit ţara sprijin logistic, medical, financiar şi alte tipuri de sprijin practic în ţările vecine. Continuăm să plătim salariile tuturor angajaţilor noştri din Ucraina în această perioadă", a declarat Jacek Olczak, Chief Executive Officer, Philip Morris International.

PMI continuă să susţină eforturile umanitare, să ofere ajutor şi să facă tot ce este posibil pentru angajaţii companiei şi pentru populaţia din Ucraina. Am livrat transporturi de alimente, medicamente şi alte produse de primă necesitate, în parteneriat cu ONG-uri din mai multe ţări. În ultimele cinci zile, angajaţii PMI au donat peste 300.000 USD pentru a sprijini eforturile de ajutorare prin intermediul programului caritabil intern, "Projects with a Heart" (Proiecte cu suflet). PMI va dubla aceste donaţii. În plus, PMI va face o primă donaţie de 10 milioane USD pentru a sprijini eforturile umanitare internaţionale.

"Având în vedere situaţia, Consiliul de Administraţie şi echipa noastră de conducere au decis să suspende toate investiţiile planificate în Rusia şi să activeze planurile de reducere a operaţiunilor de producţie. Vom acorda sprijin angajaţilor din Rusia în această perioadă şi vom plăti salariile în continuare", a adăugat Jacek Olczak.

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9192
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6852
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9737
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6962
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.5155

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro