Philips lansează campania globală de sustenabilitate "Care means the world"

A.F.
Companii / 29 februarie

Philips lansează campania globală de sustenabilitate "Care means the world"

Royal Philips, lider mondial în domeniul tehnologiei medicale, pune pacienţii şi îngrijirea medicală sustenabilă în centrul atenţiei în noua sa campanie de sustenabilitate, "Care means the world", conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, în centrul campaniei globale, lansată în toată Europa, se află o întrebare fundamentală: Dacă planeta noastră nu este sănătoasă, pot oamenii să fie cu adevărat sănătoşi?

Impactul de mediu pe care îngrijirea medicală îl are asupra planetei este semnificativ, estimându-se că amprenta totală de carbon a îngrijirii medicale este echivalentă cu 4,4 % din emisiile nete de gaze cu efect de seră la nivel mondial, aproape dublu faţă de cea a industriei aviatice. În calitate de al treilea cel mai mare emiţător, sectorul îngrijirii medicale din Europa reprezintă 12% din amprenta climatică globală a îngrijirii medicale.

Philips recunoaşte propria sa responsabilitate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor şi a planetei, pornind de la premisa: dacă dorim să continuăm să îngrijim pacienţii în cel mai bun mod posibil, trebuie să avem grijă de planeta noastră cu aceeaşi atenţie şi urgenţă, acum şi pe termen lung.

"Care means the world"

Jens-Jakob Gustmann liderul diviziei dedicate sistemelor şi echipamentelor medicale pentru Europa Centrală şi de Est a Royal Philips a declarat: "Credem cu tărie în legătura dintre sănătatea umană şi cea a mediului înconjurător. Prin parteneriatele potrivite şi acţiuni concrete, ne străduim să construim un viitor sănătos şi durabil în regiunea noastră. Am adoptat principii economiei circulare, reducând emisiile de CO₂ şi primind recunoaştere pentru responsabilitatea faţă de mediu. Suntem dedicaţi creării unor sisteme de sănătate durabile prin furnizarea de produse si servicii medicale cu un consum minim de resurse. medicalee. Reducem cheltuielile de capital iniţiale şi extindem durata de viaţă a echipamentelor pentru a maximiza valoarea şi a reduce impactul asupra mediului. Angajamentul nostru pentru sustenabilitate nu este doar o declaraţie recentă. Deja din 1994, aplicăm principiile EcoDesign în procesul nostru de realizare a produselor. Aceasta înseamnă că facem alegeri sustenabile încă de la început, utilizând materiale şi componente potrivite pentru reparare, reutilizare şi recondiţionare. Ne aliniem astfel cu principiile economiei circulare şi asigurăm un impact pozitiv asupra mediului pentru generaţiile viitoare".

Philips este o organizaţie neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon în cadrul operaţiunilor sale din 2020 şi a stabilit obiective ambiţioase pentru 2025 pentru a atenua şi mai mult schimbările climatice. În 2023, Philips a devenit prima companie din domeniul tehnologiei medicale care a avut obiective de reducere a emisiilor de CO₂ pentru întregul său lanţ valoric, aprobate de iniţiativa Science Based Targets. Compania continuă să inoveze şi să îşi extindă portofoliul de soluţii eficiente din punct de vedere energetic, circulare, digitale şi bazate pe cloud. În acest fel, poate ajuta sistemele de sănătate să abordeze cele mai presante provocări ale acestora, inclusiv costul îngrijirii şi lipsa de personal, reducând în acelaşi timp impactul asupra mediului.

În cadrul studiului Philips Future Health Index pentru Europa din 2023, peste 99 % dintre liderii din domeniul sănătăţii din Europa afirmă că spitalul sau unitatea lor implementează o anumită formă de iniţiativă de sustenabilitate a mediului, dar mulţi recunosc că se confruntă cu provocări în acest sens. Şi caută o abordare colaborativă pentru a rezolva, a împărtăşi cele mai bune practici de învăţare şi a consulta terţe părţi.

Philips contribuie la accelerarea tranziţiei către un sistem de sănătate sustenabil prin extinderea parteneriatelor sale în Europa pentru a ajuta furnizorii de servicii medicale să îşi analizeze şi să îşi reducă amprenta de carbon. Printre parteneriatele recente se numără Tampere Heart Hospital din Finlanda; Fundaţia Champalimaud din Lisabona, Portugalia; şi County Durham and Darlington NHS Foundation Trust, Anglia. În Europa Centrală şi de Est, 20% din componentele echipamentelor noastre medicale primesc o a doua viaţă în Cehia prin economia circulară, suntem un contributor cheie al Spitalului Verde al Viitorul în Polonia şi am colaborat cu cele mai mari 5 ONG-uri medicale pentru a facilita accesul la asistenţă medicală în 2023, în România!

Acest lucru reflectă eforturile mai largi din întreaga Europă de a construi sisteme de sănătate mai sustenabile, cu mai multe iniţiative majore, printre care se numără şi "European Green Deal", pentru a construi un viitor mai verde şi mai rezistent, fără emisii nete de gaze cu efect de seră până în 2050.

Pentru mai multe informaţii:

Iris Golopenţa - Brand & Communication Manager, Philips România

Email: iris.golopenta@philips.com

Despre campanie

Filmul de lansare a campaniei "Care means the world" prezintă oameni care au fost cândva pacienţi şi care au fost ajutaţi de soluţiile Philips. Philips a contribuit la recuperarea lor printr-o gamă largă de producţii şi soluţii, permiţându-le să se întoarcă în locurile din natură care au un sens pentru ei. Acestea sunt aceleaşi locuri după care tânjeau atunci când erau paciente.

Pentru a-şi menţine amprenta ecologică cât mai mică, Philips a colaborat cu fotografi locali din unsprezece ţări pentru a-i documenta pe foştii pacienţi.

Filmul de lansare este un element al campaniei integrate, de 360 de grade, activată la nivel global într-un ecosistem fizic şi digital.

Campania globală a fost dezvoltată împreună cu TBWANeboko şi Omnicom PR Group.

Citiţi aici mai multe despre modul în care Philips promovează îngrijirea medicală durabilă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6687
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1404
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8125
Gram de aur (XAU)Gram de aur357.7647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb