Abonament gratuit

Piaţa aviatică din România beneficiază de o investiţie surpriză

C.B.
Companii /

Piaţa aviatică din România beneficiază de o investiţie surpriză

Animawings, compania aeriană românească parte a Memento Group, ȋşi consolidează poziţia ȋn piaţă, beneficiind de o investiţie strategică din partea acţionarului AEGEAN Airlines, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Memento Group ȋşi uneşte forţele cu AEGEAN Airlines pentru a dezvolta compania aeriană Animawings. Astfel, AEGEAN preia o cotă de participare strategică de 25% din capitalul companiei aeriene Animawings.

Puterea comercială a grupului Memento, dată de brandurile pe care le are ȋn portofoliu, precum: Christian Tour, MementoBUS, TUI TRAVELCENTER, ȋmpreună cu excelenţa operaţională a celui mai mare operator regional aerian din Europa, companie membră a Star Alliance - AEGEAN Airlines constituie reţeta sigură pentru succesul noii companii aeriene româneşti.

Memento Group şi AEGEAN au un istoric de colaborare fructuoasă de peste 12 ani ȋn organizarea de curse charter conectând astfel mai multe oraşe ale României, cu cele mai importante destinaţii turistice din Grecia.

Eftichios Vassilakis, Chairman al AEGEAN notează: "Suntem un furnizor major pentru Memento Group de mai mulţi ani, în calitate de operator al curselor sale charter şi avem foarte mult respect pentru serviciile oferite de aceştia turiştilor români. Suntem foarte interseţi să susţinem dezvoltarea Animawings ȋn toate formele posibile. Avem capacitatea de a pune la dispoziţie un număr important de avioane şi echipaje de zbor pentru a deservi toate nevoile companiei. Astfel, Animawings va fi din primul moment un actor important pe piaţa din România, capabil să ofere servicii la cele mai ridicate standarde de calitate, siguranţă şi fiabilitate."

"Cooperarea de succes dintre companiile noastre de-a lungul anilor, viziunea ȋmpărtăşită cu privire la satisfacţia turiştilor, dar mai cu seamă interesul comun ȋn dezvoltarea continuă a capacităţii de deservire a pieţei de turism din România, sunt pilonii care au stat la baza acestei asocieri ȋn cadrul Animawings.", a declarat Cristian Pandel, proprietarul Memento Group.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS