Piaţa Sudului, o clădire complet tehnologizată, a fost inaugurată astăzi

A.P.
Miscellanea / 11 august 2020

Piaţa Sudului, o clădire complet tehnologizată, a fost inaugurată astăzi

Primăria Sectorului 4 din Bucureşti a inaugurat, marţi dimineaţă, Piaţa Sudului, o investiţie de 10 milioane de euro, aceasta având instalaţii de climatizare şi autorizaţie de securitate la incendiu. De asemenea, în zonă a fost amenajat un hectar de spaţiu verde, dar şi o parcare etajată de 300 de locuri, conform News.ro.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat marţi, cu ocazia inaugurării Pieţei Sudului, că aceasta are toate facilităţile de care oamenii au nevoie.

"Peste drum avem o parcare etajată, o premieră în Bucureşti, o parcare modulară pe structură metalică, cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. Sunt absolut toate facilităţile de care oamenii au nevoie şi aici mă raportez la ceea ce înseamnă această clădire. Această clădire are în primul rând autorizaţie de securitate la incendiu, asta este cel mai important câştig. Are din punct de vedere tehnologic absolut tot ceea ce este necesar pentru o clădire în anul 2020, vorbim de instalaţii de climatizare şi absolut tot ceea ce este normal desfăşurării unui comerţ civilizat", a afirmat primarul Sectorului 4.

El a mai precizat că au fost luate şi măsurile de protecţie a oamenilor în contextul pandemiei de Covid-19, precizând că sunt îndeplinite toate condiţiile medico-sanitare.

Daniel Băluţă a anunţat că în zona Pieţei Sudului acţionează o firmă de pază, dar şi Poliţia Locală.

"În mod evident siguranţa ne preocupă şi avem două formule de pază, avem o firmă de pază care se ocupă de o parte din acest loc, pentru că discutăm de o suprafaţă 6.000 de metri piaţa şi avem un hectar esplanada verde, avem echipaje de Poliţie Locală care sunt poziţionate pentru a asigura liniştea şi confortul oamenilor", a mai declarat primarul, citat de News.ro.

Danile Băluţă a menţionat că preţul pentru tarabe este identic cu cel avut în urmă cu un an şi jumătate atunci când a început reabilitarea.

"Sunt două categorii de elemente comerciale: pe de o parte avem tarabele, unde într-o proporţie de 80% sunt producători, pentru că asta a fost un alt scop pe care acest demers l-a avut, acela de a stimula întreprinzătorii din zonele limitrofe Bucureştiului şi costurile pe care tarabele îl au este identic cu cel pe care l-am avut în urmă cu un an şi jumătate când a început reabilitarea. Celelalte spaţii comerciale au fost atribuite o parte dintre ele - pentru că mai sunt câteva care nu au fost încă atribuite - în urma unor licitaţii. Evaluarea costului pe metru pătrat fiind făcută de Deloitte, o entitate din Big Four. De exemplu, pentru corpurile din faţă costul este de aproximativ 35 de euro pe metru pătrat costul chirie pentru spaţiile din faţă, pentru o tarabă este în jur de 20 de lei pe zi costul", a mai anunţat primarul Sectorului 4.

Daniel Băluţă a mai spus că investiţia se ridică la aproximativ 10 milioane de euro.

Opinia Cititorului ( 7 )

 1. Un excelent manager Baluta cu tot ce a facut la Piata Sudului. Il felicit si il si votez la locale.

  Sectorul 4 este in top! Nu degeaba i se spune sectorul smart!

  Tarabele si dugheana dinainte sunt istorie. Piata Sudului cu tot ce are in ea plus parcarile, climatizarea, securitatea la incendii, o face sa isi merite toti banii. Preturile legumelor si fructelor sunt foarte ok. Recomand!

  Fost acolo, cumparat, pleca foarte multumita. Produse foarte ok, racoare, curat, modern!

  tanti Firea stie?

  Felicitari domnului primar si echipei! Absolut senzational tot ce au realizat! Management de top!

  fost, am vazut, am calculat si nu-mi ies la socoteala vreo 2 milioane de euro...Sa-si faca si DNA-ul cumparaturile aici...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro