Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Pintea le-a vizitat pe persoanele rănite în accidentul din Ialomiţa

I.V.
Politică /

Sorina Pintea

Sorina Pintea

Cele şase persoane rănite în accidetul din judeţul Ialomiţa internate în spitalele din Bucureşti sunt stabile, detubate şi conştiente, a anunţat, pe Facebook, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. O a şaptea victimă este internată la Spitalul din Slobozia.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a vizitat, luni, şase dintre cele şapte victime ale accidentului produs, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa. Femeile rănite sunt internate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca şi Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni", cea de-a şaptea victimă fiind la spitalul din Slobozia.

Din cele şase femei internate la Bucureşti, patru se află încă în Secţiile de Terapie Intensivă ale unităţilor medicale, iar una în Secţia de Chirurgie Plastică.

"Starea lor este bună, stabilă, sunt detubate şi conştiente. Am vorbit cu toate, inclusiv cu fata de 19 ani care e mai grav. Medicii spun că se vor recupera. Am vorbit cu ele si cu cadrele medicale care le îngrijesc despre accident, dar si despre tratamentul medical necesar, pe care îl primesc", a declarat Sorina Pintea.

Între timp, luni a fost înmormântată una dintre victimele accidentului soldat cu 10 morţi şi 7 răniţi. O femeie de 51 de ani a fost înmormântată, urmând ca zilele viitoare să fie conduse pe ultimul drum şi celelalte 8 victime din localitatea Munteni Buzău, între care şi şoferul microbuzului.

Sâmbătă dimineaţă, un microbuz plin cu femei care mergeau la serviciu în Bucureşti a fost izbit violent de un TIR, care a pătruns pe contrasens. În urma accidentului, zece persoane au murit, între care şi şoferii celor două maşini. Şapte persoane sunt internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, Spitalul de Urgenţă Floreasca şi Spitalul Bagdasar Arseni.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Sunteti medic ? Faceti numai defilari.....

    1. așa îi în comunism.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie