Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

PNL Bucureşti solcită rapoarte de cheltuieli Primăriei Capitalei

I.L.M.
Politică /

Violeta Alexandru (sursa: Facebook)

Violeta Alexandru (sursa: Facebook)

PNL Bucureşti solicită Primăriei Capitalei raportul de cheltuieli pentru Compania Municipală Energetica şi fişa de proiect pentru atragerea fondurilor europene în domeniul termoficării, relatează News.ro.

Conform unui comunicat al PNL Bucureşti, sunt solicitate date despre raportul de cheltuieli pentru Compania Municipală Energetica, de la înfiinţare şi până la data curentă, calendarul de investiţii al companiei Termoenergetica şi lămuriri cu privire la licenţierea acesteia de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei.

O altă cerere se referă la fişa de proiect pentru atragerea de fonduri europene, 186 de milioane de euro care şi-a extins perioada de depunere a proiectului până pe 31.12.2019, menţionează sursa citată.

Violeta Alexandru, ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale,a declarat: "Am depus o interpelare către Primăria Municipiului Bucureşti prin care solicităm acestei administraţii dezastruoase şi falimentare o situaţie la zi a strategiei Firea-PSD de a asigura că, măcar în lunile următoare, bucureştenii nu vor mai suferi de frig în case şi vor avea confortul pe care îl merită cetăţenii unei capitale europene. Solicitarea de astăzi este una oficială faţă de care Gabriela Firea PSD are obligaţia legală să răspundă. Cerem răspunsuri ferme şi clare şi vreau să o asigur pe această cale că, dacă nu le va oferi, va răspunde în faţa legii, nu doar în faţa cetăţenilor. Bucureştenii vor şi au dreptul să ştie cum sunt cheltuiţi banii lor, de ce nu există niciun plan de atragere a fondurilor europene şi de ce Primăria face jaf prin companii municipale, lăsând bucureştenii în frig, în timp ce clientela PSD se plimbă în SUV-uri de lux", potrivit sursei.

Ea a menţionat că, după ce va primi un răspuns din partea PMB, PNL va informa opinia publică.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS