PNL Iaşi va face verificări asupra staţiilor de transport din oraş

F.B.
Miscellanea /

PNL Iaşi va face verificări asupra staţiilor de transport din oraş

Liberalii ieşeni au anunţat că vor sesiza Corpul de control al prefectului şi Camera de Conturi Iaşi, privind modul în care staţiile de transport public din oraş au fost date în exploatarea unei firme private, în condiţii dezavantajoase pentru municipalitate.

Liderul PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea, susţine că liberalii vor sesiza Corpul de Control al Prefecturii şi Camera de Conturi, pentru a verifica "modul în care banii rezultaţi din exploatarea staţiilor mijloacelor de transport public şi a ecranelor de publicitate din autobuze, administrate de Compania de Transport Public (CTP), au ajuns în conturile unei firme apropiate primarului Mihai Chirica".

Totodată, şeful liberalilor ieşeni solicită constituirea unei comisii de anchetă în cadrul Consiliului Local, care să analizeze acest caz.

Pe de altă parte, şeful PNL Iaşi susţine că aceeaşi firmă privată plăteşte companiei de transport suma de 48.000 de euro pe an pentru cele 200 de ecrane montate în autobuze, dar "în realitate CTP îi dă dublu din cumpărarea de publicitate şi din alte achiziţii".

Deputatul Marius Bodea consideră că un motiv pentru care transportul public a ajuns în faliment este "tocmai căpuşarea societăţii de transport de către PSD-Chirica".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS