PNL şi-a desemnat preşedinţii interimari pentru sectoarele din Bucureşti

I.T.
Politică / 15 iulie 2019

Violeta Alexandru (Sursa foto: Twitter)

Violeta Alexandru (Sursa foto: Twitter)

Partidul Naţional Liberal şi-a desemnat, astăzi, în cadrul Biroului Executiv, preşedinţii interimari pentru sectoarele din Bucureşti.

"Tot astăzi am luat decizia de a desemna prin vot secret preşedinţii interimari de la nivelul municipiului Bucureşti, preşedinţii filialelor de sector şi de asemenea am decis să îi dăm doamnei preşedinte interimar Violeta Alexandru şi o echipă care să o sprijine în procesul de relansare a PNL Bucureşti. Decizia este foarte importantă deoarece la nivelul Bucureştiului PNL va intra într-un amplu proces de recâştigare a încrederii cetăţenilor", a spus Orban.

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, i-a prezentat apoi pe preşedinţii interimari. Aceştia sunt: Sebastian Burduja pentru Sectorul 1, pentru Sectorul 2- Monica Anisie, pentru Sectorul 3 - Antonel Tănase, pentru Sectorul 4 - Pavel Popescu, pentru sectorul 5 - Cristian Băcanu, Sectorul 6 - Ciprian Ciucu.

De asemenea, Violeta Alexandru a prezentat şi şase persoane care vor face parte din Biroul Politic interimar al organizaţiei Bucureşti, acestea fiind Bogdan Glăvan, Daniel Ciungu, Victor Picu, Ovidiu Raeţchi, Cristina Trăilă, Dragoş Dincă.

Violeta Andrei a menţionat că echipa de la PNL Bucureşti va fi prezentă în stradă, în sprijinilor bucureştenilor.

"Această echipă va fi permanent în stradă, veţi vedea că vom schimba modul în care vom lucra. Nu suntem oameni de stat în birouri, suntem oameni care trebuie să ieşim în rândul bucureştenilor, să ne asumăm să le răspundem oamenilor atunci când ne critică pentru lucruri de care nu au fost mulţumiţi în trecut, ne asumăm. Suntem în faţa acestor oameni să le explicăm ce am înţeles din toate aceste lucruri şi ce vom face mai departe", a afirmat preşedintele interimar de la PNL Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

25 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0105
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5228
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4892
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.0052

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro