PNŢCD anunţă că Congresul l-a reconfirmat în funcţia de preşedinte pe Aurelian Pavelescu

N.R.
Politică / 13 iunie

PNŢCD anunţă că Congresul l-a reconfirmat în funcţia de preşedinte pe Aurelian Pavelescu

Congresul Extraordinar al PNŢCD din 11 iunie l-a reconfirmat în funcţia de preşedinte pe Aurelian Pavelescu, fiind adoptată moţiunea "PNŢCD - Partidul suveranităţii naţionale", transmite News.ro.

Mai mult de atât, la Congres au participat 26 de filiale judeţene. Cele mai importante puncte ale ordinii de zi au fost dezbaterea şi aprobarea Raportului Biroului Naţional de Conducere, a Raportului financiar, alegerea preşedintelui partidului şi a Biroului Naţional de Conducere.

"În perioada scursă de la ultimul Congres, cea mai importantă activitate politică a partidului a avut loc pe plan extern, PNŢCD fiind singurul partid din România care a devenit membru fondator al Alianţei Suveraniste Europene. Invitarea de către liderii europeni a PNŢCD în această alianţă şi decizia noastră de aderare au creat pentru partid un nou cadru de manifestare la nivel european şi naţional, iniţiativa suveranistă europeană fiind cea mai dinamică mişcare politică din Europa. (...) Participarea Preşedintelui PNŢCD la cele două Summit-uri ale Alianţei, de la Varşovia şi de la Madrid, alături de liderii marcanţi Viktor Orban, Jaroslaw Kaczynski, Mateusz Morawiecki, Marine Le Pen sau Santiago Abascal, a fost amplu mediatizată. Poziţiile Preşedintelui partidului s-au bucurat de apreciere, fiind deschise colaborări importante pentru viitor.", s-a arătat în Raportul BNC.

"Aruncată într-o criză morală, economică şi socială fără precedent în istorie, naţiunea română are nevoie azi, mai mult ca oricând, de PNŢCD. Iar noi, cei care am păstrat flacăra aprinsă în cele mai cumplite momente ale existenţei partidului, după ce mii de consilieri, primari, parlamentari, miniştri, prim-miniştri şi un şef de stat l-au abandonat, trădându-l, avem misiunea să redăm poporului român moştenirea politică. Avem misiunea să le spunem românilor că există speranţă, iar seva speranţei stă în rădăcinile noastre milenare, una dintre cele mai vechi şi mai nobile culturi şi civilizaţii din Europa şi din lume", a afirmat Aurelian Pavelescu în moţiunea prezentată congresului.

În calitate de invitaţi la Congresul extraordinar al PNŢCD a fost prezentă o delegaţie a Alianţei pentru Patrie, condusă de secretarul general Codrin Ştefănescu, care a apreciat rezistenţa de care au dat dovadă ţărăniştii în faţa numeroaselor atacuri şi încercări de preluare forţată a partidului. Codrin Ştefănescu a felicitat PNŢCD pentru recunoaşterea de care se bucură la nivel european, în cadrul Alianţei Suveraniştilor Europeni.

Alianţa Pentru Patrie este formaţiunea politică cu care PNŢCD a început discuţiile pentru formarea unui pol politic care să reprezinte curentul politic suveranist - naţional - patriotic în România.

În calitate de invitaţi, la congres au luat cuvântul Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, şi Florin Tecău, preşedintele Organizaţiei Argeş a Partidului Ecologist Român, care a transmis un mesaj de felicitare din partea preşedintelui PER, Dănuţ Pop, se mai menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Hahaha ,hohoho !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

28 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9479
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1794
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2155
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5370
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.2661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro