POR 2014-2020:Lansarea apelului pentru proiecte nefinalizate, aprobată

M.D.
Miscellanea #Fonduri Europene / 3 mai 2018

Lansarea apelului pentru proiecte nefinalizate, aprobată

Ghidul Solicitantului - Condiţii specifice de accesare a fondurilor aferent apelului de proiecte pentru proiecte nefinalizate, în cadrul Axei 5, Prioritatea de investiţii 5.1 - Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural, a Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, a fost aprobat astăzi, 3 mai 2018, prin ordin al ministrului dezvoltării regionale şi administraţiei publice, şi va fi publicat pe site-ul programului www.inforegio.ro, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

Ghidul Solicitantului conţine informaţiile specifice necesare în vederea deschiderii apelului de proiecte, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare şi de depunere a cererii de finanţare, condiţii de eligibilitate, criterii de verificare. De asemenea, sunt incluse instrucţiuni de completare a cererii de finanţare de către solicitanţi, pentru: apel de proiecte POR/2018/5/5.1/7 regiuni/proiecte nefinalizate, care este valabil pentru proiecte ce urmează a fi implementate în regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest şi Centru şi pentru apel de proiecte POR/2018/5/5.1/BI/proiecte nefinalizate, care este valabil pentru proiecte ce urmează a fi implementate în regiunea Bucureşti-Ilfov.

Depunerea cererilor de finanţare se face utilizând sistemul electronic - aplicaţia MySMIS.

Solicitanţii eligibili sunt autorităţile publice centrale, unităţile administrativ-teritoriale, instituţiile publice, precum şi parteneriatele dintre entităţile menţionate anterior.

Pentru pregătirea proiectelor este prevăzută o perioadă de aproximativ 2 luni de la data publicării Ghidului specific, astfel încât depunerea proiectelor se va face începând cu data de 14 mai 2018, ora 12:00. Cererile de finanţare vor putea fi încărcate în aplicaţia MySMIS până la data de 16 iulie 2018, ora 12:00.

Apelul este de tip non competitiv, având la bază principiul "primul venit - primul servit", cu termen limită de depunere a cererilor de finanţare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

26 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9423
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6194
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8107
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8196
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.1764

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro