PPC Advanced Energy Services a furnizat şi montat peste 19.000 de lămpi de iluminat stradal şi pietonal în 2023

F.D.
Companii / 31 ianuarie

PPC Advanced Energy Services a furnizat şi montat peste 19.000 de lămpi de iluminat stradal şi pietonal în 2023

PPC Advanced Energy Services România (firmă parte a grupului PPC, denumită anterior Enel X România) a derulat în 2023 prin divizia sa e-City, 40 de proiecte de iluminat stradal, pietonal şi interior cu tehnologie LED pentru primării şi instituţii publice din 19 judeţe din ţară, inclusiv Bucureşti. Prin acestea, clienţii instituţionali îşi asigură, în medie, reduceri ale consumului de energie între 60% şi 70%, în funcţie de funcţionalităţile alese, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, în cadrul acestor proiecte au fost furnizate şi montate în total peste 19.000 de lămpi eficiente energetic, cu tehnologie LED, cele mai multe dintre acestea fiind destinate iluminatului stradal, urmate de cele pentru proiecte de iluminat ale traseelor pietonale.

Peste 90% dintre proiectele PPC Advanced Energy Services Romania din 2023 includ şi o componentă de control la distanţă (sistem de telegestiune) - acesta poate prelua controlul reţelei de iluminat public, reglează de la distanţă parametrii sistemului de iluminat stradal inteligent precum intensitatea şi generează rapoarte despre starea de funcţionare a reţelei de iluminat, conectare, măsurători diverse. Adiţional, în unele proiecte, soluţiile de iluminat au cuprins şi console şi sisteme de prindere pe stâlpi, accesorii de conectare la reţeaua electrică existentă.

În total, primăriile şi instituţiile publice care au ales soluţiile de iluminat inteligent ale PPC Advanced Energy Services Romania economisesc 3.200 MWh pe an pentru iluminatul stradal, pietonal sau interior. Cantitatea economisită ar putea fi folosită pentru alimentarea unui oraş cu 15.000 de aparate de iluminat stradal cu tehnologie LED, timp de un an.

Proiectele derulate în 2023 au fost pentru primării din judeţele Alba, Arad, Bihor, Brăila, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Călăraşi, Constanţa, Cluj, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Olt, Sibiu, Timişoara, Vâlcea (furnizarea şi montarea lămpilor de iluminat, sistem de telegestiune pentru cele mai multe dintre proiecte).

În 2023, cele mai multe primării din acelaşi judeţ care au optat pentru serviciile PPC Advanced Energy Services Romania au fost în Cluj, opt dintre acestea beneficiind, în total, de peste 3.000 de copuri de iluminat inteligent. De asemenea, compania a furnizat produse de iluminat public pentru o porţiune din A3, pasajul Drajna, iar pentru trei instituţii de învăţământ din Bucureşti, Constanţa şi Botoşani a furnizat şi instalat soluţii de iluminat interior, respectiv pietonal.

"În 2023 am furnizat şi montat peste 19.000 de corpuri de iluminat bazat pe tehnologie LED, de aproape patru ori mai multe faţă de anul 2022. De asemenea, alte câteva proiecte de anvergură câştigate în urma licitaţiilor din 2023 vor fi finalizate în acest trimestru. Ne-am diversificat şi portofoliul, astfel că în 2023 am avut mai mulţi clienţi instituţionali care au optat pentru soluţii de iluminat pietonal şi de interior pentru eficientizarea consumului de energie şi au încredere în soluţiile la cheie pe care le putem furniza", a declarat Dorin Petrişor Chisăliţă, Head of E-City, PPC Advanced Energy Services Romania.

Până în prezent, PPC Advanced Energy Services Romania a finalizat aproximativ 80 de proiecte de iluminat public derulate cu autorităţi publice din întrega ţară. Toate soluţiile energetice inteligente adresate administraţiilor publice locale pot fi găsite pe www.enelx.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6402
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2278
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8856
Gram de aur (XAU)Gram de aur344.9150

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb