Prefectul Capitalei a convocat primarii din Bucureşti, într-o şedinţă marţi, pentru a verifica pregătirile de iarnă

S.B.
Miscellanea / 18 noiembrie 2021

Prefectul Capitalei a convocat primarii din Bucureşti, într-o şedinţă marţi, pentru a verifica pregătirile de iarnă

Prefectul Capitalei Alexandra Văcaru i-a convocat pe primarii din Bucureşti la sediul Primăriei Capitalei, marţi 23 noiembrie, pentru a verifica stadiul pregătirilor de iarnă, informează news.ro.

De asemenea, la nivelul Instituţiei Prefectului a fost dispusă organizarea unui grup de lucru care să urmărească şi să comunice interinstituţional şi public toate acţiunile locale cu privire la programul de deszăpezire în sezonul rece 2021-2022.

"Condiţiile dificile la nivelul municipiului Bucureşti în prag de sezon rece impune întâlnire excepţională a autorităţilor locale din Capitală. După o serie de comunicări interinstituţionale solicitate de Instituţia Prefectului - Municipiul Bucureşti, prefectul Alexandra Vacaru îi convoacă pe toţi primarii celor şase sectoare şi pe cel al municipiului Bucureşti la o şedinţă de lucru pe tema Programului de măsuri şi acţiuni pentru deszăpezire şi combatere a poleiului pentru iarna 2021 - 2022 şi nu numai", arată o postare de joi pe pagina de Facebook a Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti.

Ea le-a comunicat edililor li s-a comunicat că sunt aşteptaţi pe 23 noiembrie la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti.

"Prin atribuţiile legale, vreau să mă asigur că primarii din Bucureşti depun toate eforturile pentru pregătirea intervenţiilor în sezonul rece la nivelul Capitalei. Este important ca bucureştenii să afle şi cum vor depune aleşii locali aceste eforturi, pentru că, deocamdată, Instituţia Prefectului nu a primit de la toate primăriile planul complet de măsuri", a afirmat prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru.

Conform sursei citate, la nivelul Instituţiei Prefectului a fost dispusă organizarea unui grup de lucru care să urmărească şi să comunice interinstituţional şi public toate acţiunile locale cu privire la programul de deszăpezire în sezonul rece 2021-2022.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9192
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6852
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9737
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6962
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.5155

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro