Preluarea Tufin Software Technologies de către Talon MidCo 3 Limited nu prezintă riscuri privind securitatea naţională

G.D.
Companii / 22 septembrie

Preluarea Tufin Software Technologies de către Talon MidCo 3 Limited nu prezintă riscuri privind securitatea naţională

Consiliul Concurenţei a autorizat, din punct de vedere al securităţii securităţii naţionale, tranzacţia prin care Talon MidCo 3 Limited achiziţionează majoritatea acţiunilor Tufin Software Technologies Ltd, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Talon MidCo 3 Limited este o companie tip holding, înfiinţată în Marea Britanie, cu scopul realizării investiţiei şi nu desfăşoară activităţi economice. Firma este parte din grupul american Turn/River, care desfăşoară investiţii şi achiziţii în domeniul tehnologiei în state precum Olanda, Germania, România şi Malta.

Tufin Software Technologies Ltd. din Israel are o filială în România, Tufin Software SRL, care desfăşoară operaţiuni de securitate şi tehnologia informaţiilor.

În urma tranzacţiei, Talon MidCo 3 Limited va deţine aproximativ 95% din acţiunile Tufin Software Technologies Ltd şi va avea drepturi de control asupra managementului companiei.

Dacă, din punct de vedere al Legii concurenţei (nr. 21/1996), Consiliul Concurenţei autorizează tranzacţiile în care companiile implicate au cumulat o cifră de afaceri de 10 milioane de euro sau, individual, o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, pe teritoriul României, în cazul investiţiilor străine directe din afara Uniunii Europene, autoritatea de concurenţă analizează tranzacţiile are au ca obiect anumite domenii de activitate (prevăzute la art. 2 din Hotărârea CSAT nr.73/2012) şi a căror valoare depăşeşte două milioane de euro.

În cazul în care operaţiunea are un impact semnificativ asupra securităţii sau ordinii publice prin faptul că prezintă riscuri sau ameninţări la adresa acestora, sunt analizate şi investiţiile străine directe care nu depăşesc pragul de 2.000.000 euro.

Conform analizelor şi evaluărilor efectuate de către instituţiile cu competenţe legale în domeniu, nu au fost descoperite elemente care ar putea determina sau favoriza riscuri şi/sau ameninţări la adresa securităţii naţionale.

Decizia de autorizare va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidential, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro