Premier Energy împreună cu Motor Oil Renewable Energy Single Member S.A. semnează achiziţia a două proiecte fotovoltaice

T.B.
Piaţa de Capital / 17 iunie

Premier Energy împreună cu Motor Oil Renewable Energy Single Member S.A. semnează achiziţia a două proiecte fotovoltaice

Premier Energy împreună cu Motor Oil Renewable Energy Single Member S.A. semnează achiziţia a două proiecte fotovoltaice cu o capacitate combinată de 86 MW şi o capacitate de stocare de 16 MW, se arată într-un comunicat al Premier Energy, remis redacţiei.

Premier Energy Group, prin Alive Renewable Holding Limited, alături de Motor Oil Renewable Energy Single Member S.A. ("MORE"), au semnat achiziţia a două noi proiecte fotovoltaice pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile, conform sursei.

Aceste două proiecte însumează o capacitate de 86 MW în dezvoltare, precum şi o capacitate de stocare de 18 MW, marcand angajamentul companiilor de a extinde infrastructura de energie regenerabilă. Achiziţia este supusă aprobărilor Consiliului Concurenţei şi FDI, se mai arată în comunicat.

Cele doua proiecte urmeaza a se dezvolta în judeţul Buzău, Alive Capital S.A, subsidiara grupului Premier Energy, va coordona dezvoltarea proiectelor fotovoltaice, Premier Energy şi MORE. Premier Energy şi MORE îşi propun să finalizeze construcţia proiectelor până în a doua jumătate a anului 2025, potrivit companiei.

Aceasta achiziţie confirmă strategia Grupului Premier Energy de a viza în continuare noi achiziţii strategice şi dezvoltarea de noi proiecte în domeniul energiei regenerabile, ca urmare a angajamentului său de a contribui direct la combaterea schimbărilor climatice, se mai arată în comunicatul companiei.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. “Motor Oil Renewable Energy”:-)

  1. Exact!

  Pompe pompe mai cu spor!

  1. daca s-a aerisit -> dau la pompa?! eeeee s-a cam incins

  Mister.

  Asa comunicat n-am mai vazut. 

  Premier e listata.

  Motor... nu intereseaza piata, direct. 

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5689
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0989
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9158
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.2067

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb