Premieră autohtonă la Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 14 februarie

În perioada 16-19 februarie 2023, la Râşnov se va desfăşura Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup). (Sursa foto: facebook / Ministerul Sportului).

În perioada 16-19 februarie 2023, la Râşnov se va desfăşura Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup). (Sursa foto: facebook / Ministerul Sportului).

Ţara noastră a devenit un punct fix pe harta sporturilor de iarnă, mai exact a organizatorilor de competiţii. Cum obrazul subţire cu cheltuială se ţine, organizarea de evenimente la nivel înalt presupune şi eforturi financiare. Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup) va avea loc în perioada 16-19 februarie, la Râşnov şi pentru prima oară în România, trei dintre cele patru probe se vor desfăşura pe nocturnă.

Conform noului regulament, etapele de Cupă Mondială se desfăşoară pe nocturnă pentru că astfel există o mai bună vizibilitate a competiţiei, ceea ce atrage un număr mai mare de spectatori care vin să se recreeze şi să admire acest sport, anunţă Ministerul Sportului.

Instalaţia, achiziţionată din Austria, a ajuns deja la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă din Valea Cărbunari, Râşnov, fiind transportată cu elicopterele, în zece grupuri separate de câte 10 - 12 reflectoare fiecare.

În cele patru zile de competiţie, la Râşnov se vor desfăşura patru probe: două etape de individual fete, o etapă de individual băieţi şi o etapă de Super Team.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro