Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Premierul României, Ludovic Orban, şi-a anunţat participarea la Gala BURSA de astăzi

Grupul de Presă BURSA
Miscellanea /

Premierul României, Ludovic Orban, şi-a anunţat participarea la Gala BURSA de astăzi

Premierul României, Ludovic Orban, şi-a anunţat participarea la Gala BURSA de astăzi seara, de la Palatul Parlamentului, unde, împreună cu numeroase personalităţi din piaţa de capital, piaţa bancară, din afaceri şi din politică, vom sărbători cei douăzeci şi nouă de ani de apariţie neîntreruptă a ziarului BURSA.

Vor mai vorbi Virgil Popescu - Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri; Sorin Lazăr - Preşedintele Comisiei pentru Buget, Finanţe şi Bănci din Camera Deputaţilor; Herjeet Rehki - WorldWide Director Digital City Division, DellTech; Adrian Tănase - Directorul General al Bursei de Valori Bucureşti; Dan Paul - Preşedintele Asociaţiei Brokerilor; Florin Dănescu - Preşedintele executiv al Asociaţiei Române a Băncilor.

Vor susţine recitaluri Elena Gheorghe şi în deschidere, soprana Daniela Bucşan.

Grupul de presă Bursa va acorda premii mai multor companii performante din ţara noastră, dar şi câteva diplome de excelenţă.

Seara programează numeroase alte surprize.

Gala BURSA se bucură de sprijinul Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din cadrul Camerei Deputaţilor.

Opinia Cititorului ( 23 )

 1. Da sa vina si veorica, poate sa dea sfaturii exceptionale....poate sa vorbeasca si in alte limbi...

  Bursa de 29 de ani nu este un barometru al economiei ci din contra este un loc unde cei smecheri fac tot felul de reglemetari care sa-i faca pe cei care au avut curajul sa cumpere actiuni romanesti sa vanda la orice pret si sa nu mai auda de BVB. Ce sarbatoriti daca nu aveti un milion de investitori persioane fizice? Dar daca cateva sugestii pot sa fac:

  1. Statul tot ce a listat sa aiba sub 50 % actiuni 

  2. Sa fie un singur impozit 5% pentru dividende 

  3. Daca ai castigat si ai vandut sa nu se taxeze pentru ca nimeni nu suporta in afara de tine daca ai pierdut 

  4. Sa fim considerati investitori  

  5. Sa nu fie praguri pentru nici o companie care se listeaza

  Sper sa fim ascultati! 

  1. Confunzi, prietene, citeste textul articolului, dragul meu: "vom sărbători cei douăzeci şi nouă de ani de apariţie neîntreruptă a ziarului BURSA".

   BVB are doar 24 de ani.

   Exprima-te in ocazia potrivita. 

   esti pe toata plaja cu ignoranta si haosul din creier. polueaza in alta parte ca n-avem nervi la neterminati ca tine

   Eu investesc pe Bursa de vreo 14 ani si sunt extrem de multumit de randamentul ultimilor ani. Am suferit in 2008, dar pe atunci nu aveam multi bani investiti. Investitiile mai mari si regulate le-am facut dupa terminarea facultatii. Si de atunci pot sa spun ca BVB, asa cum e ea, a avut randament mai mare decat majoritatea burselor europene.

   In ceea ce priveste punctele enumerate, doar cu punctul 5 sunt de acord. Parerea mea e ca statul trebuie sa detina controlul sau chiar monopolul in anumite industrii si servicii cheie (de exemplu SNN, SNG, EL, TGN, TEL, hidroelectrica etc.).

   In ceea ce priveste impozitarea, poate suna irational, dar mi s-ar parea corect, ca impozitele sa fie mai mari. Cel Putin sa fie mai mari decat impozitul pe salariu. Mi se pare inexplicabil cum statul poate impozita mai puternic munca (indiferent ce fel sau cat de bine platita) decat veniturile pasive.  

  Mi-a duc aminte acum 29 de ani cind prima data pe hirtia aia putin cam neimaculata ca sa nu spun ca mi s-a parut jegoasa, a aparut ziarul Bursa. Avea cotatii, articole despre bursa si tot ce era legat de ea. A fost ceva deosebit acolo intr-un colt al tarabei de la colt si uite ca mai exista si acum. Grea povestea supravietuirii si lupta cu cei contra bursei. A fi un supravietuitor in mediul de afaceri din Romania este ceva ce trebuie apreciat. Iar cind prim-ministru Orban apare, pentru o baie de multime, are 2 intrebari, raspuns de dat:

  din/la bursa noastra cam cit ai....( va las imaginatia sa zboare)....si a doua: oare te-ai schimbat sau doar parul, ca un lup hamesit ? 

  Sa fie intr-un ceas bun! Distractie faina, idei noi si alti 29 ani mai buni si mai profitabili!

  1. Multumesc!

  dar trebuie sa-i trimiteti toate intrebarile dinainte, ca sa raspunda consilierii si el sa le invete pe de rost

  1. Dar tu chiar știi sa pui întrebări?Dacă nu intrab-o pe viorica!

  Poate ne spune domnul Orban cand se indura sa dea un OUG pentru eliminarea ordonantei 114.

  Bursa este un ziar mare, cu mari realizări, cu multe bătălii castigate si nici una pierdută. La mai mare!

  Make, vei fi înconjurat iarasi de frumusele la trosnit paharele? ma faci iarasi invidios?

  1. Te sfatuiesc sa nu te uiti la fotografiile evenimentului, ca faci atac de inima. Vor veni frumuseti rapitoare, unele deja recunoscute drept cistigatoare de concursuri de frumusete nationale si internationale.

   pe lângă faptul ca este cea mai corecta publicație are și talentul de a fi cea mai plăcut de răsfoit. Aici suma de control a fost permanent corecta. Va urez o seara ca în basme, convorbiri cu talc și înțelepciune precum și un gând sincer de felicitări pentru realizările obținute.

   Danke schön!

   Sehr gerne:-) Bitte schöne Photos für unsere Leser!

   Ich habe es noch nicht getan.Ich fange morgen an.

   Eine gute Gelegenheit ist an diesem Abend, damit der Parlamentspalast am Leben erweckt wird. Die Schöne und das Biest..., für jeden Monat eine atemberaubende Schöpfung in einem so prächtigen Schloss.

  Sunt unul din primii cititori ai revistei si m-am bucurat ca avut o evolutie buna! Va doresc toate cele bune!

  1. La multi ani!

  La mulți ani și niciun pas înapoi! Respect!

  La mulți ani! Felicitări pentru rezistența la stres! Sănătate multă întregii echipe!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie