PREMII LA CONFERINŢA BURSAUn diamant, pentru o femeie antreprenor

Ziarul BURSA #Companii /

Un diamant, pentru o femeie antreprenor

Una dintre cele 150 de femei de afaceri prezente, ieri, la Conferinţa "Antreprenoriatul Feminin: Femeia la putere - o lume mai bună", organizată de ziarul BURSA, a plecat acasă cu un diamant, oferit de "Comercianţii de Diamante - Rosenberg & Partners", iar o alta a câştigat un premiu de la brandul de îngrijire a pielii Murad.

Însă nu doar ele au fost norocoase!

A patra ediţie a Conferinţei, "Antreprenoriatul Feminin: Femeia la putere - o lume mai bună", care s-a desfăşurat la Restaurantul "La Gondola", a reprezentat o nouă ocazie ca femeile de afaceri din ţara noastră să interacţioneze şi să schimbe opinii faţă de modul în care evoluează mediul de business autohton. Vorbitoarele invitate au impresionat audienţa cu poveştile lor, nu doar despre business, ci despre viaţă şi statutul femeilor.

Le mulţumim partenerilor noştri: EURO Insol, Idea::Bank, Garanti Bank, OTP Bank, CEC Bank, SIF OLTENIA SA, Sarmexin, Cabinet de Avocat Gruia Dufaut, Fondul de Garantare a Creditului Rural, Comercianţii de Diamante Rosenberg&Partners, Niran, Aratoys, Biroul de traduceri Champollion, Flor De Los Andes, Conference Systems.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Da

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS