Abonament gratuit

PREŞEDINTELE CIO:Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi anulate, dacă nu se vor desfăşura în 2021

G.U.
Sport /

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi anulate, dacă nu se vor desfăşura în 2021

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi anulate, dacă nu se vor desfăşura în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat Preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), Thomas Bach, conform Reuters, preluată de News.ro

"Sincer, am o anumită înţelegere pentru asta, deoarece nu poţi să angajezi pentru totdeauna 3.000 sau 5.000 de persoane într-un comitet de organizare. Nu poţi schimba în fiecare an întregul program sportiv la nivel mondial al tuturor federaţiilor importante. Nu poţi ţine sportivii în incertitudine", a spus Bach pentru BBC.

Bach a declarat că forul olimpic s-a angajat să organizeze jocurile anul viitor, dar trebuie să fie pregătit pentru diferite scenarii, inclusiv pentru sportivi în carantină.

El a mai ptrecizat: "Ce ar putea însemna asta pentru viaţa dintr-un sat olimpic? Toate aceste scenarii diferite sunt luate în considerare şi de aceea spun că este o sarcină mamut, deoarece sunt atât de multe opţiuni diferite încât nu este uşor să le abordăm (acum). Când o să avem o viziune clară despre cum va arăta lumea la 23 iulie 2021, atunci (vom lua) deciziile corespunzătoare".

Prevăzute să se desfăşoare în perioada 24 iulie - 9 august, Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate pentru 23 iulie - 8 august 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Chiar si in iluzoria situatie in care in martie 2021 va apare vaccinul miraculos japonezii au anuntat ca nu pot pune la punct toata infrastructura de vaccinare pentru cumparatorii de bilete la competitii, nemaipunand la socoteala vaccinarea tuturor sportivilor , antrenorilor, arbitrilor si a tuturor oficialilor. J.O. se vor desfasura DOAR la Paris . in 2024, si doar cei vaccinati vor putea participa si atunci...

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS