Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Prima parcare multietajată din Galaţi a costat 14,5 milioane de lei

Ana Felea
Miscellanea /

Prima parcare multietajată din Galaţi a costat 14,5 milioane de lei

Gălăţenii au căştigat zeci de locuri de parcare într-o zonă centrală a municipiului. Vestea bună a venit odată cu inaugurarea primei parcări multietajate din oraş. Construcţia se află în cartierul Mazepa şi are anexat şi un teren de sport. Spaţiul dispune de 214 locuri de parcare şi de spaţii de depozitare individuale, iar pe terasa de la ultimul nivel a fost amenajat un teren de sport modern.

"Este prima construcţie de acest fel dintr-un cartier al oraşului şi vom continua astfel de proiecte. Am demarat deja procedurile în vederea construirii de noi parcări subterane, supraterane şi la nivel în mai multe zone ale oraşului. Problema locurilor de parcare este una ce mă preocupă permanent şi am încercat să găsesc soluţii. Dovadă stau cele peste 10.700 de noi locuri de parcare construite în ultimii patru ani", a declarat primarul Ionuţ Pucheanu la inaugurarea noii parcări.

Construcţia este de tip parter + 3 etaje, cu un număr de 214 de locuri de parcare, dintre care 16 sunt pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, parcarea dispune de 46 de spaţii de depozitare individuale. Parcarea este dotată cu sisteme pentru eficienţa energetică (iluminat LED cu senzor de proximitate şi aprindere în cascadă), panouri solare producere apei calde, spaţii încălzite, sisteme de control al accesului, sistem de monitorizare video şi 20 puncte de încărcare electrică pentru maşini nepoluante. În prima etapă sunt atribuite 180 de locuri de parcare celor care locuiesc în zonă.

Suprafaţa construită a parcării este de 1.937,67 metri pătraţi, cu o arie desfăşurată de 7.905,23 mp.

Valoarea investiţiei a fost de 14,5 milioane de lei cu T.V.A, suma incluzând dotările, îmbunătăţirea terenului de fundaţie şi devierea reţelelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

22 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8590
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5183
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2910
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie