Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Prima şedinţă a CCR în noua componenţă are loc astăzi

I.M.
Anticorupţie /

Prima şedinţă a CCR în noua componenţă are loc astăzi

Prima şedinţă publică a plenului Curţii Constituţionale a României în noua componenţă are loc astăzi, pe lista de şedinţă fiind trecute zece dosare.

Joi, la sediul Curţii Constituţionale a României are loc prima şedinţă publică a plenului Curţii în noua sa componenţă, scrie News.ro.

Şedinţa începe la ora 9.00 şi are trecute pe lista de şedinţă publică un număr de 10 dosare, au transmis reprezentanţii CCR.

Marţi, Gheorghe Stan şi Cristian Deliorga au depus jurământul pentru posturile de judecători la Curtea Constituţională, la Palatul Cotroceni, într-o scurtă ceremonie în care preşedintele Klaus Iohannis nu a transmis niciun mesaj.

La ceremonia de la Cotroceni au fost prezenţi ceilalţi judecători ai CCR şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Tot marţi, Valer Dorneanu a fost reales preşedinte al CCR pentru un mandat de trei ani, prin vot secret.

Alegerea a avut loc în reuniunea plenului CCR, după ce Cristian Deliorga şi Gheorghe Stan au depus jurământul de învestitură, conform News.ro.

În 7 mai, Camera Deputaţilor l-a validat pe Gheorghe Stan, propus de PSD, pentru a prelua mandatul de judecător la CCR, el preluând locul rămas vacant ca urmare a expirării mandatului lui Ştefan Minea. În aceeaşi zi, Senatul l-a validat pe Cristian Deliorga, propus de PSD, pentru a prelua mandatul de judecător la CCR, el înlocuind-o pe Simona Maya Teodoroiu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS