Primăria Braşov şi Asociaţia Română pentru Smart City organizează Forumul Oraşelor Verzi 2023

F.D.
Miscellanea / 3 august 2023

Primăria Braşov şi Asociaţia Română pentru Smart City organizează Forumul Oraşelor Verzi 2023

Primăria Municipiului Braşov şi Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC) au semnat parteneriatul de colaborare pentru organizarea Forumului Oraşelor Verzi (FOV) 2023, eveniment dedicat sustenabilităţii de mediu, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfăşura în perioada 4-10 septembrie 2023 şi va găzdui o serie de activităţi menite să promoveze o abordare sustenabilă pentru oraşele noastre. Tema centrală a FOV 2023 este "Schimbăm perspectiva. Îmbrăţişăm transformarea. Alegem acţiunea. Împreună.", invitând participanţii să adopte noi perspective asupra problemelor legate de mediu şi să acţioneze pentru un viitor mai durabil.

"În calitate de organizatori, suntem încântaţi să anunţăm semnarea protocolului de colaborare cu Asociaţia Română pentru Smart City. Este important ca toate comunităţile din România să înţeleagă necesitatea şi importanţa dezvoltării sustenabile, a reducerii poluării şi a protecţiei resurselor. Cu toţii ne dorim să creăm oraşe verzi şi să oferim un mediu sănătos pentru generaţiile viitoare. Această colaborare reprezintă un pas important în direcţia îndeplinirii obiectivelor noastre de dezvoltare sustenabilă. Forumul Oraşelor Verzi reprezintă o oportunitate unică de a aduce laolaltă administraţii locale, parteneri de tehnologie şi experţi din diverse domenii pentru a modela viitorul ecologic al oraşelor noastre", a declarat Allen Coliban Primarul Municipiului Braşov.

Cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Asociaţiei Române pentru Smart City, FOV 2023 va atrage speakeri de top şi reprezentanţi ai instituţiilor europene şi mass-mediei, care împărtăşesc preocuparea comună pentru protejarea mediului şi crearea unor comunităţi urbane mai verzi, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9709
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5670
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1374
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8970
Gram de aur (XAU)Gram de aur354.6908

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb