PRIMĂRIA CAPITALEI: Stocurile de material şi soluţii antiderapante se ridică la 21.260 de tone

B.F.
Miscellanea / 5 februarie 2020

Stocurile de material şi soluţii antiderapante se ridică la 21.260 de tone

Primăria Capitalei anunţă că, având în vedere că sunt prognozate ninsori, temperaturi scăzute şi gheţuş, sunt pregătite să intervină până la 741 de utilaje şi 415 operatori. De asemenea, stocurile de material şi soluţii antiderapante se ridică la 21.260 de tone.

Primăria Capitalei, coordonator al operaţiunilor de deszăpezire, a verificat stadiul pregătirilor de intervenţie în condiţiile în care în Bucureşti sunt prognozate precipitaţii mixte şi sub formă de ninsoare în această noapte, iar spre dimineaţă temperaturi scăzute şi posibilitatea de formare de gheţuş.

"Astfel, în momentul de faţă, sunt pregătite pentru a interveni 334 de utilaje destinate să împrăştie material antiderapant şi pentru pluguit zăpada şi 415 operatori, pe timpul nopţii. Totodată, sunt disponibile, în total la nivelul celor 6 sectoare, 21.260 de tone de material şi soluţii antiderapante. Subliniem faptul că, dacă evoluţia fenomenelor meteorologice o va impune - respectiv dacă vor fi necesare transportul şi evacuarea zăpezii - parcul de intervenţie va fi suplimentat până la un total de 741 de utilaje", arată Primăria.

În caz de ninsoare, echipele vor interveni cu prioritate pe arterele principale, cele cu trafic RATB, cu obiective sociale şi instituţii publice, pe pante, rampe şi poduri, după care se continuă pe toate străzile din oraş.

Totodată, echipele DGASMB caută persoanele fără adăpost pentru a le direcţionează către centrele sociale din Pallady şi Odessa din Calea Şerban Vodă. De asemenea, sunt distribuite pături pentru persoanele fără adăpost care refuză cazare în centrele municipalităţii, precum şi băuturi calde (ceai şi supă).

În acest sens, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti are deschis continuu (24/24) un Serviciu de urgenţe sociale, tel scurt 021.9524, la care bucureştenii pot sesiza cazurile de persoane fără adăpost.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro